Tulisijalaastit

Oletko aikeissa muurata uuden tulisijan tai ulkogrillin mutta et tiedä, mistä aloittaisit? Helpoin tapa tämän, niin kuin kaikkien muidenkin projektiesi aloittamiseen, on kunnon välineiden hankinta. Me Taloon.comissa tiedämme, miten tärkeää laatu on hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi – siksi tarjoammekin sinulle kunnon tulisijalaastit edullisesti ja haluamaasi osoitteeseen kuljetettuina.

Laadukkaat ja kuumuutta kestävät tulisijalaastit

Muuraustyöt onnistuvat hyvin, vaikka et olisikaan alan ammattilainen, kunhan vain teet ne kunnolla sekä noudatat huolellisesti ohjeita. Kuivalaastia sekoitetaan työmaalla aina vain sen verran, kun kerralla tarvitaan. Tulisijalaastit pitää valita huolella, sillä niitäkin on erilaisia vähän eri tarkoituksiin. Saviuunilaasti soveltuu parhaiten sisätiloissa olevien, puilla lämmitettävien tulisijojen ja hormien muuraukseen. Jos teet tulenkestävyyttä vaativia valuja tai korjauksia vaikkapa takkoihin, grilleihin tai leivinuuneihin, niin suosittelemme tulenkestävää valumassaa juuri siihen tarkoitukseen. Kun tarkoitukseen sopivat tarvikkeet ovat löytyneet, ei sitten enää kestäkään kauaa, kun uuden leivän tai grillatun makkaran ihana tuoksu leijuu talosi tai vapaa-ajan asuntosi ympärillä.

Huolella valitut tulisijalaastit

Tiilien pitää olla puhtaita ja kuivia ennen muuraustyön aloittamista. Kun perusasiat ovat kunnossa, niin homma voi alkaa – sitten vaan rohkeasti laastia sekoittamaan! Jos leivinuunisi tai vanha ulkogrillisi on haljennut ja olet huolissasi miettinyt, mitä asialle voisi tehdä, on meillä siihen ratkaisu! Säkillinen tai pari kunnon kuumuutta kestävää korjausmassaa on silloin paikallaan. Siitä kun levität halkeamien päälle sekä pieniin koloihin, niin ihmeiden aika ei ole ohi. Grillisi on parempi kuin uusi ja leivinuunisi ei edes uutena ollut niin hyvän näköinen – kaikki hoituu erittäin vähällä vaivalla! Meiltä hankit myös tulitiilet ja laadukkaat tulisijojen tarvikkeet kätevästi samalla tilauksella!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero