Höyrystimet

Mitä voitkaan nykyaikaiseen saunakokonaisuuteen enää tarvita, kun kiuas, lauteet ja valaistuskin on jo kunnossa? No höyrystintä tietenkin! Taloon.comista tilaat laadukkaat ja uusimpaan tekniikkaan perustuvat höyrystimet nyt kotiinkuljetuksella, ja saat nautinnollisen höyrysaunan ominaisuudet helposti kotiisi. Luotettava ja käyttäjäystävällinen nykypäivän höyrystin vie saunaelämyksesi kokonaan uudelle tasolle, ja voit rentoutua saunassasi entistä monipuolisemmin höyrystimen avulla. Tutustu valikoimaamme ja tilaa oma huippuluokan höyrystimesi jo tänään!

Tilaa laadukkaat höyrystimet ensiluokkaisilla ja käytännöllisillä ominaisuuksilla

Ensiluokkaisella höyrystimellä luot erityistä tunnelmaa saunaasi. Valitse tehokas höyrystimesi hienoilla ja käyttöä helpottavilla ominaisuuksilla, kuten läsnäoloanturilla, huoltomuistuttimella ja erikseen ohjattavalla ohjauskeskuksella. Höyrystimen tuotetiedoista voit myös katsoa sen muut käytännön yksityiskohdat, kuten höyrystimen koon, tehon ja saunan suositellun koon. Kestävän höyrystimen voit myös valita esimerkiksi punaisena tai mustana, ja siihen on saatavilla erilaisia lisätuotteita, kuten höyrysuutin, magneettiventtiili ja elektroninen kytkin. Varustele tunnelmallinen saunasi nykyaikaisin tuottein, jotka tekevät siitä erityisen ja mukavuudeltaan ainutlaatuisen!

Taloon.comista löydät höyrystimet ja paljon muuta viimeisteltyyn saunakokonaisuuteen

Höyrystimellä varustellussa saunassa kelpaa heittää löylyä niin omassa rauhassa kuin yhdessä ystävien tai koko perheen kanssa. Ainutlaatuinen ja nautinnollinen saunakokemus syntyy laadukkaista ja huolella valituista tuotteista, jotka kestävät ja antavat saunaan oman lisänsä ominaisuuksiensa tai tunnelmallisuutensa puolesta. Katso valikoimistamme myös saunan lasiseinät varmasti tyylikkääseen ja nykyaikaiseen kokonaisuuteen. Pidäthän myös mielessä saunan huolto-osiomme. Saunan viihtyvyyteen ja mukavuuteen kannattaa panostaa, sillä onhan oma sauna nyt kodin parhaimpia iloja. Tervetuloa tekemään laadukkaimmat ja tyylikkäimmät hankinnat arkeen ja asumiseen Taloon.comista!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero