Katelevy, raakapontti

Raakapontilla saat vakaan ja peittävän alustan kattopelleille sekä paperi- ja peltipäällysteille. Voit tilata ponttilautaamme maksimissaan 6 metrin mittaisena. Minimipituuden voit halutessasi määritellä itse. Ponttimme on kestävää ja tasalaatuista, ja sen käyttöönotto on vaivatonta sekä helppoa. Päätypontattua raakaponttilautaa voit käyttää esimerkiksi bitumikaton alustana. Meiltä menevät myös kuin kuumille kiville harkot, tiilet, laastit, teräkset. Tilaa sinäkin omasi korkealaatuisesta valikoimastamme!

Katelevy, raakapontti on kuin luotu lujaan ja kestävään rakentamiseen

Talon ja sen rakenteiden pitää olla laadukkaita ja kestää pitkään, sillä ei kukaan halua remontoida taloaan heti uudelleen, siitä kun on niin kova työ. Tämän vuoksi on tärkeää käyttää remontissa vain parhaista raaka-aineista tehtyjä materiaaleja. Meidän avullamme se on mahdollista, sillä valikoimassamme olevat katelevy, raakapontti materiaalit ovat ensiluokkaisia. Katevanerimme on kantava vaneri lujuutensa ja jäykkyytensä vuoksi. Samojen ominaisuuksiensa vuoksi se on myös erinomainen vedeneristeen alusrakenne. Kustannuksissakin saadaan säästöä, koska levyjen menekki on helppo laskea etukäteen hyvin tarkasti. Käy katsomassa myös valikoimassamme olevat muut rakennusmateriaalit.

Katelevy, raakapontti laudat parhailta valmistajilta – toimittaa Taloon.com

Katelevy, raakapontti materiaalit ovat tunnettuja laadustaan, ja siksi turvallinen valinta myös sinun remonttiisi. Vanerilevy on kevyt ja siksi myös helppo asentaa ilman erikoistyökaluja. Vanerilevyjen käytön eduksi voidaan katsoa se, että sillä saa nopeasti suojan rakenteelle, niin että mitään ihmeempiä väliaikaissuojia ei normaaliolosuhteissa tarvita. Pellitykset ovat myös helppoja kiinnittää vanerilevyä käytettäessä. Katto on siisti altapäin ilman oksanreikiä sekä vajaasärmäisyyttä. Huomaathan, että kattoa kaunistavat paneelit tilaat myös viisaasti kerralla samasta osoitteesta!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 7.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero