Sähkökäyttöiset lehtipuhaltimet

Sähkökäyttöinen lehtipuhallin antaa virtaa pihatöihin! Sähkökäyttöinen lehtipuhallin on luotettava ja varmatoiminen arjen apuri, joka ei väsy mittavissakaan pihatalkoissa. Sähköllä toimiva lehtipuhallin on erinomainen valinta, jos käytät puhallinta säännöllisesti ja haluat sen olevan aina käyttövalmis. Ja hyviä syitähän puhaltimen ahkeraan käyttöön riittää: lehtien ohella laitteella saa puhallettua sivuun tai siistiin kasoihin luonnonroskat, kevyen hiekan sekä pakkaslumen. Puhallinta voi käyttää myös autotallin pikasiivoukseen tai verstaan siistimiseen sahanpuruista. Haravan ja harjan heiluttaminen on oivaa arkiliikuntaa, mutta välillä on fiksua antaa koneen hoitaa työt. Selkäsi ja sinä saatte nauttia levosta ja lisääntyneestä vapaa-ajasta.

Verkkovirralla toimiva lehtipuhallin ei hyydy

Toisin kuin polttomoottorilla ja akuilla toimivien puhaltimien kanssa, verkkovirralla toimivan lehtipuhaltimen kanssa ei tarvitse pelätä laitteen hyytymistä kesken kaiken. Polttoaineen kanssa ei tarvitse läträtä eikä akkuja ladata. Myös puhaltimen säilyttäminen on helppoa: töpseli vain irti seinästä ja laite teloille. Ei huolta akkujen irroittamisesta eikä tankkiin muhimaan jäävästä bensasta ja sen asianmukaisesta hävittämisestä. Sähkökäyttöisen lehtipuhaltimen ainoa (konkreettinenkin) kompastuskivi lienee laitteen virtajohto, joka kulkee puhaltimen mukana ja on pahimmassa tapauksessa liian lyhyt. Kun katsoo mihin astuu ja hankkii tarvittaessa jatkojohdon, on tämäkin pieni ongelma ratkaistu.

Sähköllä toimiva lehtipuhallin helposti netistä

Taloon.comista löydät juuri sinulle sopivan sähkökäyttöisen lehtipuhaltimen. Pääsääntöisesti puhaltimet ovat hybridimalleja, joissa on puhallustoiminnon lisäksi silppuava imuri ja käytännöllinen keräyssäiliö. Lehtipuhallinmallista riippuen imuritoiminto jauhaa lehdet jopa suhteessa 16:1, eli 16 kottikärryllistä lehtiä muuttuu yhdeksi kärrylliseksi lehtisilppua. Miellyttävän lisäsilauksen tuovat säädettävät valjaat tai kantohihna, pehmustettu kahva, portaattomasti säädettävä puhallusnopeus ja nopea vaihto puhallustilasta imutoimintoon. Tutustu laadukkaiden sähkökäyttöisten lehtipuhaltimien valikoimaan Taloon.comissa, innostu ja osta omasi!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.1 tähteä. Tuotearvosteluja on 23.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero