Pyörivät laserit

Naapuri ihmetteli, että olenko ryhtynyt maanmittausinsinööriksi, kun uuden pyörivän linjalaserin kanssa puuhastelin pihalla. Ammattimaiselta toiminnaltahan se tietysti näytti, kun linjalaseri pyöri hienosti kolmijalan päässä, ja näytti suunnitteilla olevan ulkorakennuksen korot. Päätin hieman esitellä naapurille laserin toimintaa. Naapuri oli esittelyn jälkeen todella vaikuttunut, ja tuumasi sitten, että tuollaisesta olisi varmasti kovasti hyötyä lankomiehen rakennustyömaalla. Kysyi vielä, että mistä tuollaiset pyörivät laserit löytää. No, Taloon.comistahan niitä saa! Kätevästi netistä tilaamalla!

Pyörivät laserit helpottavat rakennustöitä

Pyörivät laserit ovat käteviä mitattaessa korkoja, kaatoja ja korkeuksia. Ne ovat siis oiva apu rakennustyömaalla. Voipa pyörivää laseria käyttää myös sisustustöissä. Sen avulla saat helposti esim. boordin kulkemaan jokaisella seinällä samalla korkeudella. Voit myös hyvin maalata raitoja seiniin pyörivän laserin avulla. Laserviiva näyttää, mihin kohtaa raidan reuna tulee. Kun siirryt seuraavan seinän kohdalle, laser kääntyy näyttämään sinulle merkkiviivan tasan samalle korkeudelle kuin toisellekin seinälle. Saat siis tehtyä laserin tarkkaa työtä! Puutarhassa pyörivät laserit auttavat esim. aidan pystytyksessä. Laserin avulla voit tarkistaa ja mitata, että aita on samalla korkeudella aidannurkan molemmin puolin.

Pyörivät laserit näppärillä ominaisuuksilla

Meiltä Taloon.comista löydät useita pyöriviä lasereita. Laitteiden ominaisuudet ja lisävarusteet vaihtelevat. Toisissa on esim. mukana kaukosäädin, toisissa taas ei. Osassa lasereita on mukana myös kätevä kolmijalka, jonka päähän laite on näppärä kiinnittää mittausten ajaksi. Osaan kolmijalka pitää ostaa erikseen. Enemmän ammattikäyttöön tarkoitetuissa laitteissa on kestävät kantolaukut, joissa laseria voi kuljettaa ilman, että tarvitsee pelätä laitteen rikkoutumista. Tee sinäkin nyt työskentelystäsi helpompaa ja hanki kätevä pyörivä laser tarkkaan mittaukseen. Käy valikoimamme läpi ja tutustu tarkempiin tuotekohtaisiin tietoihin, jotta saat varmasti sellaisen laserin, jota tarvitset. Tutustu myös sähkötyökalut- ja akkukoneet-osastoihimme ja pistä koneistus kerralla kuntoon!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero