Työkalukaapit

Jokainen mies on jossain vaiheessa katsellut ammattikorjaamojen hyvinjärjesteltyjä työkaluvaunuja ja -pakkeja. Oletpa sitten harrastelijamekaanikko tai täysi ammattilainen, korjaushommat sujuvat varmasti paremmin, kun työkalut löytyvät sieltä mistä pitääkin ja kun työkalut ja -välineet ovat laadukkaita sekä kestäviä.

Valitse työkalujen säilytys tarpeesi mukaan

Työkaluvaunumme ja kaappimme tekevät autotallistasi ammattilaismaisen korjauspajan. Niissä pysyvät työkalut järjestyksessä ja helposti saatavilla. Kaikki on tehty kestämään kovaa käyttöä. Kaappeihin ja vaunuihin mahtuu suurempikin kokoelma, kärryissä työkalut ovat helppo siirtää työkohteen viereen. Perinteinen pakki on täydellinen paikka pienelle määrälle. AmPro työkalumme ovat parasta ammattilaislaatua, niille annetaan ikuinen takuu.

Meiltä saat kaiken tarvittavan rakentamiseen ja talonhoitoon

Rakentamisesta ja nikkaroinnista puutarhanhoitoon, nettikaupastamme löydät kaiken tarvittavan multasäkeistä naulapyssyihin. Tee ostokset kätevästi netissä, laitamme tilauksesi sinulle tulemaan niin pian kuin mahdollista. Meiltä löydät myös työvalaisimet ja aggregaatit.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero