Kylpyhuone

Taloon.comista löydät kaikki tuotteet, joiden avulla luot toimivan ja persoonallisen kylpyhuoneen sekä WC:n. Valikoimastamme löydät muun muassa suihkut, kylpyammeet, pesualtaat ja allastasot, hanat sekä WC-istuimet. Erilaisten kylpyhuonetarvikkeiden avulla viimeistelet kylpyhuoneen ja WC:n toiminnot sekä ilmeen.

Suihku vai kylpyamme, tai sittenkin poreamme?

Valikoimastamme löydät laajan kattauksen niin suihkuja kuin kylpyammeitakin. Suihku mahtuu hyvin pieneenkin tilaan ja se on helppo toteuttaa esimerkiksi valikoimastamme löytyvien suihkuseinien, -ovien ja -kulmien avulla. Jos haluat suihkuhetkiisi luksusta, kannattaa valita esimerkiksi höyrytoiminnolla varustettu suihkukaappi.

Kylpyamme tuo kylpyhuoneeseen arjen luksusta. Valikoimastamme löydät yhden hengen kylpyammeiden lisäksi suuria ammeita, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Jos haluat tehdä kylpyhuoneestasi oikean span, löydät valikoimastamme myös poreammeet, jotka tekevät kylpyhetkestäsi entistä rentouttavamman. Jos et osaa valita kylpyammeen ja suihkun väliltä, on suihkuamme oiva valinta. Siinä suihkuosa on muuta ammetta leveämpi, jolloin peseytyminen onnistuu helpommin. Suihku ja kylpyamme täydentyvät hanalla ja käsisuihkulla tai valmiilla suihkusetillä.

Toimivat kalusteet, toimiva kylpyhuone

Kylpyhuoneen kalusteet, kuten allastasot ja kaapit, antavat kylpyhuoneeseen lisää tarpeellista säilytystilaa. Valikoimastamme löydät sekä perinteisiä että persoonallisia kalusteratkaisuja, joista voit valita sopivan säilytysratkaisun omiin tarpeisiisi. Allaskalusteet täydentyvät kylpyhuoneen tyyliin sopivalla pesualtaalla. Pesualtaiden joukosta löydät lisäksi seinälle asennettavia malleja sekä tilaa säästäviä kulmapesualtaita. Meiltä saat myös pesualtaisiin sopivat hanat sekä kylpyhuonetta avartavat peilit ja peilikaapit.

Valikoimaamme kuuluu lisäksi runsaasti erilaisia WC-istuimia. Voit valita perinteisen WC-istuimen tai seinään asennettavan WC-istuimen, jonka saa helposti sulautettua osaksi kylpyhuoneen ilmettä. Vaihtamalla WC-istuinkannen saat päivitettyä vanhankin WC-istuimen ilmeen.

Kylpyhuonetarvikkeiden avulla teet kylpyhuoneestasi entistä käytännöllisemmän. Valikoimastamme löydät kylpyhuoneen pientarvikkeet, kuten pyyhekoukut, lasihyllyt, saippuapumput, WC-paperitelineet sekä roskikset. Jos haluat kylpyhuoneeseesi lisää luksusta, kannattaa hankkia esimerkiksi kätevä pyyhekuivain tai romanttista kylpytunnelmaa tuova, seinälle asennettava lämpökynttilänpidike.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero