Tunnelikasvihuoneet

Muovipäälysteinen tunnelikasvihuone on nopea ja helppo pystyttää, koska et tarvitse erillistä kivijalkaa ja kasvihuoneen materiaalit ovat kevyitä ja helposti liikutettavissa. Voit halutessasi liittää kasvihuoneita toisiinsa tuoden lisää kasvutilaa tulevalle sadollesi.

Tunnelikasvihuoneen kasaat ja siirrät helposti

Kaunis tunnelikasvihuone hivelee silmää pihamaalla ja kätevien mittojensa ansiosta sopii myös pienemmälle pihamaalle, kuten rivitaloasunnon takapihalle tai mökille. Galvanoitu teräsputki tuo vankkuutta kasvihuoneen rungolle ja Canvas vahvistettu sekä UV -suojattu polyetyleeni saavat kasvihuoneen kestämään rankemmissakin sääolosuhteissa. Kestävän rakenteensa ansiosta kasvihuoneita voi käyttää myös varastona tai piharakennuksena. Kevyttä ja näppärän kokoista kasvihuonetta siirrät tarvittaessa pihamaan halki ilman lisävälineitä tai naapurin apua.

Tilaa markkinoiden parhaat kasvihuoneet ja tarvikkeet Taloon.comista

Puutarhanlaitto on rentouttavaa ja palkitsevaa puuhaa, ja puutarhavälineet kannattaakin valita huolella laadusta tinkimättä. Kaunis piha ihan kutsuu viettämään aikaa ulos, joten siitä vain laittamaan pihaa edustuskuntoon Taloon.comin avustuksella!

Laitamme tilauksesi sinulle tulemaan nopeasti, tilaa samalla meiltä myös muu kasvihuoneeseesi tarvittava, kuten vaikkapa puutarhan käsityökalut kasvihuoneen hoitoon ja mullat ja muut maa-ainekset.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero