Työmaaradiot

Musiikkia työmaalle! Työmaaradiolla kuuntelet kätevästi radiota tai omaa musiikkia. Työmaaradiot ovat suunniteltuja rakennusympäristöön, ne ovat suojattuja pölyltä sekä pieniltä ja vähän isommiltakin kolhuilta. Yleensä työmaaradiota käytetään saman sarjan akkukoneiden kanssa, ne käyttävät samoja akkuja ja jotkut myös lataavat niitä.

Valitse työmaaradio tarpeesi mukaan

Pienemmät radiot ovat pöydälle sopivaa mallia ja isommat jopa 50 W subbarilla ja useammalla kaiuttimella varustettuja boomboxeja. Isommat Boschin radiot toimivat myös 14,4 ja 18 V:n litiumioniakkujen latauslaitteena.

Meiltä saat kaiken tarvittavan rakentamiseen ja talonhoitoon

Rakentamisesta ja nikkaroinnista puutarhanhoitoon, nettikaupastamme löydät kaiken tarvittavan multasäkeistä naulapyssyihin. Tee ostokset kätevästi netissä, laitamme tilauksesi sinulle tulemaan niin pian kuin mahdollista. Meiltä löydät myös työvalaisimet ja aggregaatit.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 6.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero