Talotuulettimet

Talotuuletin on liesikupu, johon on yhdistetty keittiön lisäksi poistoilmakanavat muista asunnon huoneista, yleisimmin kylpyhuoneesta, wc:stä tai muista märkätiloista. Yksi laite siis poistaa ruoanlaitosta syntyneet käryt ja höyryt sekä toimii kodin poistoilmanvaihtokoneena. Huono ilma siirtyy poistoilmakanaviston kautta ulkoilmaan. Raikas ja hyvälaatuinen ilma lisää viihtyvyyttä kotona ja on ehdottoman tärkeää astmaatikoille ja allergisille. Toimimattoman ilmanvaihdon huomaa tunkkaisesta ja raskaasta sisäilmasta, joka aiheuttaa väsymystä, päänsärkyä ja tukkoista oloa. Ilmanvaihto kaipaa tehostusta myös silloin, kun kylpyhuone ei tahdo kuivua suihkun jälkeen ja ikkunoihin kertyy huurua. Sisätiloihin jämähtänyt kosteus on otollinen kasvualusta kosteusvaurioille, homeille ja sienille. Talotuulettimella pidät kotisi poistoilmanvaihdon kunnossa - yhdellä laitteella.

Talotuuletin luo optimaalisen ilmanvaihdon kotiisi

Talotuuletinta ohjataan liesikuvusta. Tuuletusteho säädetään käyttötilanteen mukaiseksi, jolloin saadaan asianmukainen ilmanvaihto. Useimmissa talotuulettimissa on kolme eri asetusta: normaalitila pidetään päällä, kun kotona oleskellaan. Matalatehoinen poissaolotila riittää, kun kotona ei olla paikalla. Tehostustila napsautetaan päälle, kun valmistetaan hellalla ruokaa, saunotaan, käydään suihkussa tai kuivataan pyykkiä. Nykyaikaiset talotuulettimet eivät pidä meteliä, joten jatkuva ilmanvaihto ei häiritse edes hiljaisuuden ystäviä.

Osta talotuuletin netistä

Taloon.comista löydät kalusteisiin asennettavia talotuulettimia laadustaan tunnetuilta valmistajilta. Standardikokoiseen keittiöön sopii 50 tai 60 cm leveä kupu. Valikoimassa on sekä on/off-kytkimellä varustettuja että pakkotoimisia malleja. Kiinteä kuvun kansi on aina valmiina nappaamaan ruoanlaiton käryt, sisään työnnettävä lippa puolestaan tekee kuvusta huomaamattoman. Pidä kotisi ilmanvaihto kunnossa ja paranna elämänlaatuasi modernilla talotuulettimella. Omasi ostat helpoiten Taloon.comista!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 33.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero