Lasiterassit

Kauniissa ja kestävissä lasiterasseissa on kätevät liukuovet ja ne on valmistettu laadukkaasta, kirkkaasta turvalasista, joka on valittu erityisesti kestämään Suomen muuttuvia ja ajoin armottomiakin sääolosuhteita. Lasiterassin profiileihin on erivärisiä vaihtoehtoja, joten haluatpa sitten vaalea- tai tummarunkoisen terassin, se onnistuu! Meiltä myös lasiterasseja eri levyisinä ja korkuisina. Suomessa on tunnetusti terassikelit vain aivan muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen vuodessa. Meille, jotka rakastamme myöhään ulkona istumista hyvän ruoan ja juoman seurassa, se on kuitenkin harmi. Tämän johdosta lasiterassit ovat olennainen osa jokaisen ulkoilmaihmisen elämää.

Edulliset ja kauniit lasiterassit tukkuhintaan netistä

Lasiterassin ansiosta voit viettää paitsi hyttysvapaata kesää, myös pidentää aikaa vuodesta, jolloin voit nauttia aamukahvin kotipihallasi. Lasiterassien sisustuksessa saa olla luova. Terassia voi pimeinä vuodenaikoina valaista esimerkiksi kynttilöillä, kauniilla lyhdyillä sekä lukuisilla eri LED-valaisimilla ja lämmintä tunnelmaa voi luoda esimerkiksi pehmeillä vilteillä, paksulehtisillä kasveilla ja itse valituilla sisustuselementeillä. Lasiterassi on myös loistava oleskelupaikka esimerkiksi lemmikkieläimille, kuten kissoille, jotka haluavat tarkkailla pihapiirissä käyskenteleviä eläimiä turvallisesti ja harmittomasti.

Miltä tuntuisi nauttia aamukahvi pihalla ympäri vuoden? Laadukkailla lasiterasseilla se onnistuu

Lasiterassi toimitetaan selkeiden asennusohjeiden kera ja se on helppo asentaa. Pääset näin mahdollisimman nopeasti nauttimaan omasta terassista pihamaallasi ja vaikkapa pitämään terassijuhlat ottaaksesi sen käyttöön! Tutustu malleihin ja löydä omasi!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero