Sahapukit

Sahapukki nopeuttaa ja helpottaa polttopuiden tekemistä. Vakaa ja laadukas sahapukki on valmistettu kestävistä ja riittävän raskaista materiaaleista, jotta työskentely on turvallista ja pukki kestää liikettä ja käyttöä. Pukki ei saa huojua tai horjua, vaan sen on seisottava vakaasti paikallaan riippumatta siihen lastatusta puukuormasta tai sahauksesta. Sahauksessa on tärkeää huomioida työergonomia, joten kannattaa kiinnittää huomiota sahapukin korkeuteen ja sahausasentoon. Riittävän korkea pukki tekee sahaamisesta miellyttävämpää, ja sahaus tapahtuu myös turvallisemmin. Puiden on pysyttävä pukissa sahauksen ajan, ja työtä helpottaa, mikäli sahatut pätkät saa kipattua esimerkiksi suoraan pukista kottikärryihin. Taloon.comista löydät kestävät sahapukit edulliseen hintaan!

Tukeva ja kestävä sahapukki

Kokoontaitettava sahapukki sopii useissa paikoissa työskentelevälle, kevyttä pukkia etsivälle ja pienempiä eriä sahaavalle. Tällainen pukki on helppo ottaa mukaan esimerkiksi mökille tai metsätyömaalle, jolloin ei tarvitse useampaa erillistä sahapukkia. Kokoontaittuva pukki on myös vaivaton varastoida, sillä liikuttelu on helpompaa ja tilaa säästyy muuhun käyttöön. Kokoontaittumattomat sahapukit ovat yleensä tukevampia ja raskaampia, joten ne soveltuvat sahaajalle, joka työskentelee säännöllisemmin ja aina samassa paikassa. Taloon.comin valikoimasta löytyy myös tukevia pukkeja, jotka on helppo purkaa ja kasata, niin että myös sahauspaikasta toiseen siirtyminen käy helposti. Kestävästä metallista valmistettu ja säänkestäväksi käsitelty pukki kestää aikaa ja kulutusta paremmin kuin puusta rakenneltu teline.

Valitse turvallinen sahapukki

Fiksusti suunniteltu sahapukki voi parantaa myös turvallisuutta. Jos puu saadaan kiilautumaan tukevasti pukkiin, se ei liikahda sahauksen yhteydessä, eikä puu pääse kiilaamaan ja jumittamaan sahan terää. Valikoimastamme löytyy sahapukkeja, joissa on myös putoamislukitus, jonka ansiosta puun kappaleet eivät pääse putoilemaan ja törmäilemään hallitsemattomasti. Sahapukissa voi olla erilliset puulevyt, jotka kestävät sahan osumia, ja samalla suojaavat ja estävät sahan terää osumasta pukin kestäviin metalliosiin.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 6.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero