Sahapöydät ja jalustat jiirisahoille ja muille sahoille

Sahapöydän avulla saat sahastasi enemmän irti. Sahapöytä nostaa sahasi kirjaimellisesti aivan uudelle tasolle. Taloon.comista löydät tukevat sahapöydät esimerkiksi jiirisahalle. Joissakin sahapöytämalleissa on myös pyörät, joiden avulla siirtelet sahaa paikasta toiseen vaivattomasti. Näin saat kiinteän sahan ja liikuteltavan sahan hyödyt samassa paketissa. Osa sahauspöydistä toimii sekä sahan jalustana, että sahauspöytänä. Valikoimissamme on esimerkiksi Boschin laadukkaat sahauspöydät ja muut tuotteet. Voit tilata sahauspöydän tai -jalustan kätevästi kotiin toimitettuna. Tervetuloa helpoille työkalukaupoille Taloon.comiin! Meiltä myös jiirisahapöytä pyörillä.

Jiirisahapöytä helpottaa tarkkaa työskentelyä

Sahauspöydän avulla saat esimerkiksi jiiri- tai katkaisusahasi nostettua sopivalle työskentelykorkeudella. Jiirisahalla sahatessa ei tarkkuus ole pahitteeksi ja on aina helpompaa, jos saha on sopivalla työskentelykorkeudella. Siksi tavallisen jiiri- tai katkaisusahan pariksi kannattaa aina hankkia kunnollinen sahauspöytä työskentelyä helpottamaan. Vähintään kannattaa hankkia sahalle jalusta, koska silloin sahan nousee oikealle työskentelykorkeudelle. Varta vasten sahalle tarkoitettu jalusta on yleensä helppo liikutella ja se on kestävää tekoa.

Liikuteltava sahapöytä työmaalle

Pyörillä varustettua sahapöytää on helppo liikutella tarpeen mukaan paikasta toiseen. Liikuteltava sahapöytä mahdollistaa sahan kuljettamisen sinne missä sitä tarvitaan. Lisäksi liikuteltava sahapöytä toimii työstöpöytänä. Esimerkiksi työmaalla on suuri etu, että sahaa pystytään liikuttelemaan. Pyörien avulla liikuttaminen on helppoa. Sahauspöytä on hyvänä tukena sahaamisessa ja toimii samalla jalustana sahalle. Joko muuten tutustuit kattavaan jiirisahavalikoimaamme? Meiltä löydät myös hyvän valikoiman käsityökaluja sähkötyökalujen tueksi.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 6.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero