Polttomoottorikäyttöiset lehtipuhaltimet

Polttomoottorikäyttöinen lehtipuhallin puhdistaa pihan, kulkuväylät, portaikot ja terassit helposti ja nopeasti. Lehtipuhaltimella keräät siisteihin kasoihin lehtien lisäksi muun ulos kertyvän luonnonroskan, leikkuusilpun ja kevyen irtohiekan. Myös kevyen pakkaslumen pölläyttäminen vaikka auton päältä onnistuu lehtipuhaltimella. Polttomoottorilla varustettu lehtipuhallin ei ole mikään kevyt hönkäilijä vaan järeä laite, jota suosivat kotikäyttäjien lisäksi myös ammattilaiset. Vaikka puhaltimen polttoainesäiliö ei olisikaan valtava, bensa riittää helposti suurenkin alueen putsaamiseen ilman tankkaustaukoja. Polttoaineella toimiva lehtipuhallin onkin oiva valinta isoille tiluksille tai koko naapuruston yhteisiin pihatalkoisiin. Jos haravan kanssa heiluminen ei nappaa, tutustu Taloon.comin polttomoottorikäyttöisten lehtipuhaltimien kattavaan tarjontaan ja valitse mieleisesi.

Monitoiminen lehtipuhallin imee ja silppuaa

Polttomoottorikäyttöisillä lehtipuhaltimilla on ollut maine tärykalvoja repivinä helvetinkoneina, joiden mylvintä panee vähintäänkin naapurisovun koetukselle. Vaikka ennen lehtipuhaltimeen tarttumista on enemmän kuin suositeltavaa pukea kuulosuojaimet ja vilkaista kelloa ja kalenteria, on polttomoottorilla varustettujen lehtipuhaltimien äänekkyydessä tapahtunut viime vuosina myönteistä kehitystä alhaisempien desibelien suuntaan. Itselle sopivaa lehtipuhallinta valitessa kannattaa kuitenkin tarkistaa laitteen äänenvoimakkuus. Muita käyttömukavuuteen vaikuttavia ominaisuuksia ovat teho, puhallusnopeus ja sen säätö, erilaiset suuttimet kiinnitystapoineen ja käynnistämisen helppous. Moni kookkaampi lehtipuhallin on niin sanottu reppumalli, jota kannetaan selässä. Reppumallin kantohihnat jakavat puhaltimen painot tasaisesti hartioille, jolloin puhaltimen kanssa on miellyttävämpi työskennellä. Kädessä tai olalla kannettavat mallit ovat hyvä valinta pienempiin kohteisiin. Useassa lehtipuhaltimessa on myös imuriominaisuus, sisäänrakennettu silppuri ja keräyssäiliö. Syntynyt silppu on helppo kuljettaa säiliössä kompostiin.

Polttomoottorilehtipuhallin sopii kotiin ja mökille

Olisiko nyt aika panna stoppi haravan heiluttelulle, ottaa rennommin ja hoitaa pihan siistiminen vaivattomasti? Lehtipuhaltimella kesytät pihan lehtikaaoksen nopeammin ja helpommin kuin uskotkaan. Polttomoottorikäyttöinen lehtipuhallin on ykkösvalinta myös sähköttömälle mökille, jossa moni varmasti käyttää aikansa mieluummin muuhun kuin loputtomaan haravoimiseen. Taloon.comissa on innostava valikoima polttomoottorikäyttöisiä lehtipuhaltimia moneen makuun. Tutustu, valitse suosikkisi ja tilaa heti! Tilaaminen on helppoa ja toimitus tuttuun tapaan nopea ja edullinen - ellei ilmainen!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 35.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero