Istuma-ammeet

Istuma-amme näppärä valinta pieneen kylpyhuoneeseen. Kompaktista koostaan huolimatta nurkkaan tai seinän viereen sijoitettava istuma-amme tarjoaa täydelliset puitteet rentouttavalle kylvylle. Valikoimamme pitää sisällään johtavien valmistajien laatutuotteita, jotka ovat yhtä aikaa kestäviä, käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Selaa nyt verkkokauppamme ammevaihtoehtoja ja tilaa unelmiesi kylpyhuonekalusteet houkuttelevaan hintaan!

Istuma-amme on tyylikäs ja turvallinen ratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen

Kaipaatko kylpyammeen tuomaa luksusta, mutta kylpyhuoneessasi on vain vähän tilaa? Valikoimamme istuma-ammeet ovat leveydeltään pienempiä kuin tavanomaiset kylpyammeet. Mallista riippuen ero voi olla jopa useita kymmeniä senttejä. Näin ollen istuma-amme voidaan sijoittaa erinomaisesti myös pienempään kylpyhuoneeseen. Esteetön istuma-amme puolestaan on kätevä ratkaisu henkilöille, jotka kaipaavat mukavuutta tai joille tavallisen suihkun tai kylpyammeen käyttäminen on hankalaa esimerkiksi liikuntarajoitteen vuoksi. Esteettömän ammeen etu on, että siihen on helppo siirtyä sivussa olevan matalan aukon kautta. Turvallisuuden lisäksi fiksu muotoilu lisää siis huomattavasti ammeen käyttömukavuutta. Kun pakettiin lisätään vielä Taloon.comin hinta, shoppailu kannattaa varmasti!

Tilaa pieneen tilaan soveltuvat istuma-ammeet helposti Taloon.comista

Lämpimässä kylvyssä on ihanaa rentoutua rasittavan työpäivän tai -viikon päätteeksi. Kun sinulla on kodissasi laadukas istuma-amme, voit kylpeä silloin, kun se itsellesi sopii. Valikoimamme kylpyammeet on valmistettu ensiluokkaisesta saniteettiakryylistä, joka on kestävä ja hygieeninen käytössä. Kyseessä on myös materiaali, joka on helppo pitää puhtaana. Oletko valinnut jo oman suosikkisi? Ennen ammeen asentamista tulee varmistaa, että saniteettitiloissa on huomioitu vaaditut vesi-, sähkö- ja viemäriliittymien oikeat sijaintipaikat. Mittojen lisäksi sinun kannattaa ladata sivuiltamme myös valmistajan tuotekohtaiset asennus- ja huolto-ohjeet. Sitten voitkin laskea veden ammeeseen ja nauttia!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 12.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero