Saunan ikkunat

Laadukkaat ikkunamme saunaan sekä kylpyhuoneeseen on suunniteltu juuri suomalaiseen käyttöympäristöön. Kosteiden tilojen ikkunoille asetetaan enemmän vaatimuksia kuin muille ikkunoille, koska pesuhuoneen ikkunat ovat alttiina kosteudelle lähes päivittäin aina, kun suihkua käytetään. Saunan ikkunat ovat vielä tämän kosteuden lisäksi lämpimiäkin, joten myös ikkunamateriaalilta vaaditaan paljon! Ikkunamme täyttävät nämä kriteerit, joten rohkeasti vain surffailemaan Taloon.comiin ja valitsemaan omat huipputuotteesi.

Lämpimät sekä eristävät saunan ja kylpyhuoneen ikkunat

Saunan ikkunan pitää olla tiivis ja mielellään myös aukeava, koska onhan se mukava välillä saada vähän raitista ilmaakin saunaan. Lisävarusteena toimitettava hyttysverkkommekin on tässä vaiheessa kätevä, koska kukapa nyt hyttysten kanssa haluaa saunoa! Hyvin lämpöä eristävässä matalaenergiaikkunassamme on vakiovarusteena huurtumaton ulkolasi, joka on mukava, koska siitä näkee myös, mitä ulkona tapahtuu. Saunassa on myös valoisampaa, kun ikkunat eivät ole huurussa ja luonnonvalo pääsee esteittä tulvimaan ikkunasta sisään. Tilatessasi saunan ja kylpyhuoneen ikkunat voit valita esimerkiksi ikkunasi koon, värin ja kätisyyden sekä muut vaihtoehdot juuri niin kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Saunan ja kylpyhuoneen ikkunat toimittaa ammattitaidolla Taloon.com

Ikkunoillamme on 25 vuoden lahoamattomuustakuu, koska niissä puu ja alumiini on erotettu toisistaan niin hyvin, että niihin on saatu aikaan tuulettumisväli. Rakenteen hyvä tuulettuminen takaa, etteivät puuosat homehdu tai lahoa. Laadukkaat sekä kotimaiset saunan ja kylpyhuoneen ikkunat voit tilata edullisesti Taloon.comista. Vilkaise myös valikoimissamme olevat parhaista materiaaleista tehdyt suihkut ja kylpyammeet kylpytilojesi sekä saunasi rakentamiseen tai täysremonttiin!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 7.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero