Hiekkapuhalluslaitteet

Jos aikasi ei riitä pikkutarkkaan ja työlääseen jynssäämiseen, hiekkapuhaltamalla saat kovat pinnat nopeasti ja tehokkaasti sileäksi ja puhtaaksi. Hiekkapuhaltamalla saadaan aikaan hyvä ja tasainen pinta maalausta varten. Hiekkapuhalluslaite käyttää paineilmaa ja puhallushiekkaa pinnan silottamiseen ja puhdistamiseen. Tekniikka on tehokas ja antaa hyvän lopputuloksen. Jos sinulla on useamminkin tarvetta hiekkapuhallukselle tai projektisi on suuri, kannattaa harkita oman hiekkapuhalluslaitteiston ostamista omaksi. Taloon.comista saat laitteet hiekkapuhallukseen ja muut paineilmatyökalut edullisesti. Tervetuloa helpoille työkaluostoksille!

Torin hiekkapuhalluskannut

Hiekkapuhaltamalla silotat ja puhdistat kovat pinnat ja teet hyvän pohjan esimerkiksi maalaukselle. Torin hiekkapuhalluskannussa on painemittari, vedenerotin, hiekkapuhallushuppu ja täyttösuppilo. Hiekkapuhalluskannussa on myös kumipyörät, jonka ansiosta kannua on helppo liikutella. Mukaan tulee keraamisia suuttimia ja 2,5 metrin mittainen letku. Tilavuus Torin hiekkapuhalluskannussa on 40-80 litraa mallista riippuen. Hiekkapuhallus saattaa soveltua esimerkiksi auton vanteiden ja muiden osien puhdistamiseen ennen uudelleenmaalausta. Tutustu kuitenkin huolellisesti valmistajan ohjeisiin ja harjoittele koekappaleeseen ennen varsinaisen työn aloittamista. Liian kova paine saattaa aiheuttaa pinnan vaurioitumisen, kun taas liian pieni paine ei tuo haluttua lopputulosta. Myös käytettävän suuttimen koolla ja muodolla on merkitystä lopputuloksen kannalta.

Hiekkapuhallukseen oikeanlaiset välineet

Hiekkapuhallus on tehokasta, mutta sotkuista puuhaa. Hiekka ja muu aines pölyävät kovasti, joten muistathan suojata itsesi ja ympäröivät tilat huolellisesti. Ei ole myöskään yhdentekevää mitä hiekkaa puhaltamisessa käytetään. Hiekkapuhalluksessa käytetään puhallushiekkaa, joka on hienojakoista, seulottua ja puhdasta. Tilaa puhallushiekka ja muut tarvikkeet hiekkapuhallukseen helposti Taloon.comista.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero