Markiisit

Markiisi on loistava keino suojautua paahtavalta auringolta. Markiisin avulla nautit auringosta juuri silloin kun haluat. Tiesitkö, että esimerkiksi pihakalusteet säilyvät siistinä pidempään, kun ne suojataan liialta auringon valolta? Markiisin avulla myös ikkunasta tulevaa paahdetta voidaan rajoittaa rajoittamatta kuitenkaan näkymiä. Enää sinun ei tarvitse vetää synkistäviä verhoja ikkunan eteen häikäisevän auringon vuoksi, sillä markiisin asentaminen rajoittaa suoraa auringonvaloa tehokkaasti. Valikoimissamme esimerkiksi laadukkaat Pisla-markiisit. Tervetuloa tutustumaan!

Markiisit mittatilauksena

Onko kodissasi epätavallisen leveät tai kapeat ikkunat? Eikö sopivaa markiisileveyttä löydy valmiina? Ei hätää, meiltä voit tilata juuri haluamasi levyisen markiisin. Markiisi soveltuu loistavasti esimerkiksi takapihalle terassin yhteyteen. Sopivaan kohtaan asentamalla saadaan markiisista iloa niin ulos kuin sisällekin. Pihalle saadaan katos terassille ja sisätiloissa saadaan suojaa auringonvalolta. Markiisin voi saada myös huomattavan leveänä, jos esimerkiksi halutaan verhota yhdellä markiisilla ikkunallinen ovi ja vieressä oleva ikkuna. Tällaisen kokonaisuuden verhoaminen markiisilla helpottaa huomattavasti keskipäivän paahdetta ja sisätilat pysyvät myös viileämpinä.

Monipuolinen markiisi

Esimerkiksi Pisla-markiisin saat moottoritoimisena. Markiisi on helppo avata kaukosäätimen tai painikkeen avulla. Halutessasi saat markiisiin myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Markiisi esimerkiksi voidaan säätää tunnistamaan tuuli ja sulkeutumaan liian kovan tuulen yllättäessä. UV-suojauksen ansiosta kauniit kankaat kestävät sään vaihtelua haalistumatta. Markiisi tuo myös oman vivahteensa talon ulkoasuun ja parhaimmillaan markiisi kruunaa talosi ilmeen kauniisti. Helppokäyttöisen markiisin voi aina tarvittaessa vetää piiloon katseilta ja taas vetää esiin, kun halutaan suojaa auringolta.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero