Hiekkapuhallushiekka

Hiekkapuhallushiekka on tarkasti seulottua pienirakeista hiekkaa. Raekoko on 0,1 -1,6 mm. karkeampi hiekka tukkii puhalluslaitteiston helposti. Hiekkapuhallushiekkaa voi käyttää myös saumaukseen. Asennushiekka ja saumaushiekat löytyvät täältä.

Hiekkapuhallushiekan toimitus

Hiekkapuhallushiekkaa toimitetaan Heavy Express rahtina 25 kg säkeissä, tarkista toimitus aina kyseisen tuotteen tuotekortilta.

Heavy Express -rahti toimitetaan nosturikuorma-autolla annettuun osoitteeseen, missä kuski purkaa tuotteet auton viereen tai haluttuun paikkaan mihin auton nosturi yltää. Pienet tuotemäärät voidaan toki toimittaa ilman nosturiakin, jos kuski pystyy ne itse purkamaan. Tuotteet toimitetaan 1-2 arkipäivässä tilauksesta. Useimpiin taajamiin ne toimitetaan suoraan perille. Haja-asutusalueille ja osaan taajama-alueista toimitus on perillä noin 2-5 arkipäivässä.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero