Maalinpoistolaitteet

Maalinpoistolaite on hyvä varsinkin silloin kun poistettavaa maalia on paljon, vaikkapa vanhoja ovia, ikkunoita ja huonekaluja entisöidessä. Maalinpoistolaite voi perustua lämpöön tai mekaaniseen kaavintaan. Lämpöön perustuva maalinpoistaja kuumentaa maalin kuplivaksi, jolloin se irtoaa alustastaan ja on helposti kaavittavissa pois. Taloon.comista löydät esimerkiksi kysytyt ruotsalaisvalmisteiset Speedheater -maalinpoistajat. Speedheater System maalinpoistaja lämmittää ja pehmentää poistettavan maalin puupinnoilta infrapunamenetelmällä. Menetelmä on turvallinen ja oikein käytettynä puu ei pääse kuumenemaan liikaa. Meiltä saat helposti kotiin toimitettuna niin Speedheater-maalinpoistolaitteet kuin tarvikkeetkin.

Huonekalujen ja ikkunoiden entisöinti

Maalinpoistaminen mekaanisesti on työlästä ja aikaa vievää hommaa. Esimerkiksi vanhaa taloa kunnostettaessa poistettavaa maalia on kaikkialla ja tässä työssä maalinpoistaja nopeuttaa työtä huomattavasti. Myös huonekaluja entisöidessä moni luottaa kuumennukseen perustuvaan maalinpoistajaan, joka poistaa maalin helposti alla olevaa arvokasta puuta vahingoittamatta. Vanhoja ikkunoita kunnostaessa, on maalinpoistaja oiva apu, sillä tavallinen kuumailmapuhallin voi pahimmassa tapauksessa vahingoittaa puuosia ja rikkoa lasit. Infrapunalla toimiva Speedheater -maalinpoistaja kuumentaa maalin nopeasti juuri oikeaan lämpötilaan ja siten maali on kaavittavissa helposti puunpinnalta.

Maalinpoistajat koti- ja ammattikäyttöön

Maalinpoistaja on ammattimainen laite, joka soveltuu niin maalareille ja entisöijille kuin kotikäyttöönkin. Maalinpoistolaite poistaa maalin turvallisesti aluspuuta vahingoittamatta. Maalinpoistolaitteella maalia voidaan poistaa niin pienistä kuin isommistakin kohteista. Nopeuta remonttia kunnollisilla työvälineillä tai hanki ammattitason työkalut ammatinharjoittamiseen. Onnistunut maalausurakka lähtee perusteellisista pohjatöistä. Vanhaa kunnostaessa maalinpoistolaite onkin ehdoton apuväline.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero