Sähkötrimmerit

Sähkötrimmeri eli verkkovirralla toimiva siimaleikkuri on mitä mainioin työväline, kun puutarha kaipaa pientä siistimistä tai nurmikko on villiintynyt paikoissa, jonne perinteisellä ruohonleikkurilla ei pääse. Vanhanaikainen metallinen tai muovinen leikkurinterä kuluu nopeasti ja katkeaa helposti osuessaan kiveen tai puuhun. Siimalla leikkaava ruohotrimmeri on arkikäytössä käytännöllisempi, koska siima on tarvittaessa helppo ja edullinen vaihtaa. Sähkötrimmeri sopii parhaiten istutusten vierustojen, kulkuväylien reunojen ja puiden ympärysten siistimiseen. Anna rikkaruohoille ja venähtäneille ruohonkorsille kyytiä sähköllä toimivalla siimaleikkurilla!

Piha siistiksi kumartelematta

Perinteinen ruohonleikkuri voi olla raskas käyttää ja on joihinkin kohteisiin eittämättä liian iso. Pahimmissa painajaisissa se karkaa alamäessä käsistä ja kaatuu kokonaan. Siimaleikkurilla trimmeröidessä tätä pelkoa ei ole, koska ruohon saa siistittyä tarkasti myös epätasaisesta maastosta. Puutarhasaksien kanssa taas joutuu kumartelemaan, jolloin selkä on koetuksella. Sähkötrimmerin pitkän varren ansiosta nurmen niittämispuuhat voi suorittaa ergonomisesti pystyasennossa. Monen siimaleikkurin varsi on myös teleskooppinen, joten jokainen saa säädettyä leikkauskorkeuden itselleen optimaaliseksi. Säädettävä etukahva lisää käyttömukavuutta entisestään.

Laadukas sähkötrimmeri netistä - Taloon.comista tietenkin

Oli haussa pätevä perusmalli, erikoisvarusteltu luksusleikkuri tai jotain siltä väliltä, Taloon.comin valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva trimmeri - leikattuun hintaan. Kevyimmät trimmerit soveltuvat operoitavaksi yhdellä kädellä, ja ne voi antaa myös viikkorahoja tienaavien lasten haltuun. Helppokäyttöisyyttä hakevat arvostavat automaattista langansyöttöjärjestelmää, joka pitää huolen, että siima on aina leikkuuvalmiudessa. Monessa mallissa on myös erillinen reunaleikkuutoiminto tai suojasanka sekä kääntyvä siimapää. Niiden ansiosta huolella hoidetut kukat ja muut pihan silmäterät pysyvät siimalta turvassa ja leikatuksi päätyy vain ja ainoastaan ei-toivottu kasvusto. Hanki oma sähkötrimmerisi nyt! Kun sinulta tiedustellaan seuraavan kerran, oletko pitänyt puutarhasi kunnossa, voit vastata rinta rottingilla, että todellakin olet.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero