Mökkikeskukset

Terve Reiska! Mites meni viikonloppu? - Mökillä oltiin, niin kuin varmaan tekin. - Joo, olikin todellinen kauhuviikonloppu. Vanha sähkötaulu pamahti. Aikamoinen homma saada hellaan tuli, kun oli niin sateinen sää. Ja harmi, etten pystynyt katsomaan fudistakaan TV:stä, oli nimittäin mielenkiintoiset matsit. Viimeinen tikki oli kyllä, kun pojan tyttöystävä veti saunan jälkeen kilarit, kun ei ollut sähköä hiustenkuivaajaan. Nyt täällä kaupunkiasunnossa vihdoin lepäämässä. Ensi kerralla menen yksin. – Älä hyvä mies heitä kirvestä kaivoon! Taloon.comista löydät mökkikeskukset edullisesti, ja niillä kyllä saat mökin sähköt pelittämään moitteettomasti tulevaisuudessa. Tilaaminen on suorastaan naurettavan helppoa – saat sähkötaulun suoraan mökin osoitteeseen! Olisit muuten voinut klikkailla tilauksen mökillä ollessasi jo matkaan. Kyllä Reiska tietää… Käy sinäkin ostoksille Taloon.comiin ja tee kannattavia hankintoja!

Mökkikeskukset vapaa-ajan asunnolle ja rakennustyömaalle kätevästi netistä

Hanki Taloon.comista kätevät mökkikeskukset, joilla varmistat sähkösaannin mökillä. Ovella ja ylijännitesuojalla varustetut keskukset ovat käyttöturvallisuudeltaan huippuluokkaa. Ne sopivat asennettaviksi joko uppona, pylvääseen tai jalustalle. Valitsimme tarjontaamme laatumerkkien, kuten UTUn sähkökeskukset, jotka sopivat loistavasti mökin tai muun vapaa-ajan asunnon sekä rakennustyömaan sähkönjakeluun. Suko-pistorasioilla, voimapistorasioilla ja johdonsuojakatkaisijoilla varustetut keskukset kestävät kovassakin käytössä moitteettomasti. Huomaa, että pohjakoskettimet, sulakkeet ja varokekannet on tilattava erikseen. Eipä kuitenkaan ongelmaa, sillä nekin hankit kätevästi valikoimastamme! Tarkista vielä tuotteiden yksityiskohtaiset tiedot niiden korteista ja varmista sopivuus juuri omiin tarpeisiisi. Klikkaa mökillesi paremmat sähköt hetkessä!

Laadukkaat mökkikeskukset nopealla toimituksella suoraan haluamaasi osoitteeseen

Turvallisilla, laatumerkkien valmistamilla sähkökeskuksilla varmistat sujuvan arjen myös mökillä ja rakennustyömaalla. Muistathan, että meiltä löydät myös huippuluokan sulakkeet ja sähköasennustarvikkeet edulliseen hintaan. Laita sähkösi uusiksi Taloon.comin avulla!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 12.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero