Työmaakeskukset

Työmaalla on aina runsaasti sähköntarvetta, ja mikäpä ongelman paremmin ratkaisisi kuin työmaakeskukset, jotka tilaat huippukätevästi Taloon.comista. Meiltä löydät näppärästi liikuteltavat sähkökeskukset, joilla tuot voimaa juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Keskukset vain paikoilleen ja hommiin – sähköä kyllä riittää, kun hankit laatumerkkien tuotteet laajasta valikoimastamme. Pistorasioilla ja johdonsuojakatkaisimilla varustetut keskukset lisäävät sähköturvallisuuttasi, ja osa malleista sopii myös kosteisiin tiloihin. Älä tingi laadusta, vaan tee ostoksesi edullisesti verkkokaupassamme. Tervetuloa!

Työmaakeskukset tuovat sähkön sinne, missä sitä tarvitaan

Työmaakeskuksilla varmistat sähkösaannin rakennustyömaalla myös kosteissa olosuhteissa. Laatumerkkien kuten ABB:n, EL-Björnin ja Finpilarin työmaakeskukset, työmaan pääkeskukset, alakeskukset ja pistorasiakeskukset ovat kaikki ulottuvillasi kätevästi samassa osoitteessa. Valitse sinulle sopiva työmaakeskus oman käyttökohteesi mukaan. Vikavirtasuojatuissa työmaakeskuksissa on mallista riippuen jopa kymmenkunta pistorasiaa (Suko 230 V, CEE 5-napainen 400v/6h, 32A ja 63A). Jos ei työmaa näiden avulla valmistu, niin sitten ei millään! Virtaa riittää ja koneet toimivat moitteettomasti, kun panostat laatutuotteisiin. Työmaakeskusten suuri etu on niiden helppo asennettavuus. Ne ovat heti toimintavalmiita ja myös siirreltävissä helposti paikasta toiseen – juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tarkista vielä sähkökeskusten yksityiskohtaiset tiedot kunkin tuotteen kohdalta ja tilaa omat huipputuotteesi vaikka suoraan työmaan osoitteeseen. Kaikki keskukset ovat lujaa tekoa, ja kestävät hyvin iskuja sekä muuta kulutusta. Tule siis tutustumaan valikoimaamme ja tuo työmaallesi uutta poweria!

Tilaa helposti liikuteltavat työmaakeskukset haluamaasi osoitteeseen netistä

Työmaakeskukset helpottavat rakennushommien etenemistä huomattavasti. Ne ovat myös todella käyttöturvallisia. Muistathan tilata meiltä työmaakeskukseesi erikseen myös sulakkeet. Meiltä hankit samalla tilauksella myös laadukkaat sähköasennustarvikkeet, jotka takaavat moitteettoman lopputuloksen.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero