Lehti-imurit

Lehti-imuri eli käytännössä puhallin-imuri on pihatöiden pelastaja, joka saa haravan ja harjan kalpenemaan. Se on oikea monitoimilaite, jolla säästät aikaa ja työvaiheita: se puhaltaa lehdet kasaan, imee ne sisuksiinsa ja jauhaa ne silpuksi. Kevyt silppu on helppo kuljettaa kompostiin imurin keräyspussissa, eli kottikärryrallinkin voi unohtaa. Erityisen hyvin lehti-imuri toimii ahtaissa ja hankalasti tavoitettavissa paikoissa, joihin haravan kanssa ei olisikaan mitään asiaa. Kun pihalle, kulkuväylille, terassille ja talon katolle kertyy lehtiä ja muuta roskaa, tartu siis imuriin ja imaise paikat siistiksi!

Imevä lehtipuhallin kerää lehdet talteen

Laitteen imuriominaisuutta voi käyttää suoraan varsinkin satunnaisille lehdille, mutta jos kerättävää on paljon, on suositeltavaa puhaltaa lehdet ensin isompiin kasoihin ja vaihtaa sitten imutoimintoon. Imurin sisäänrakennettu silppuri pilkkoo lehdet pieneksi massaksi, joka kertyy imurin keruupussiin. Useat imurit silppuavat lehdet jopa suhteessa 16:1, joten tuloksena on ilahduttavan tiivis kasvisilppu. Kevyt silppu auttaa pitämään kompostin toimivana ja ilmavana. Lehtisilppua voi myös levittää kevyesti nurmikolle ja pensaiden ja perennojen juurille, jotka saavat silpusta luontaisia ravinteita sekä suojaa kylmyyttä vastaan.

Laadukas lehtipuhallin/-imuri netistä

Vahva puhallusnopeus, kunnon ilmavirtaus, tehokas silppuri, tilava keruusäiliö ja ergonominen muotoilu ovat ominaisuuksia, joista ei kannata lehti-imuria valitessa tinkiä. Käyttömukavuutta ja työn iloa lisäävät keveys, alhaiset desibelit, portaaton nopeudensäätö, kaksiosainen imuputki, erilaiset suuttimet ja säädettävä kantohihna. Polttomoottorilla toimiva imuri on hyvä valinta isolle pihalle ja sähköttömälle mökille. Verkkovirtaa käyttävä imuri on vaivaton valinta, jonka kanssa ei tarvitse huolehtia polttoaineen riittävyydestä tai akun kestävyydestä. Akkukäyttöinen lehti-imurin kanssa on puolestaan helppo kiertää koko talo ja piha, sillä virtajohdon pituutta ei tarvitse miettiä. Miksi siis haravoisit, kun voit imuroida? Taloon.comissa on laaja valikoima luotettujen valmistajien lehti-imureita, joiden joukosta löydät varmasti juuri sinulle sopivan mallin!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.1 tähteä. Tuotearvosteluja on 20.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero