Maalattavat tapetit

Maalattava tapetti on hauska keino värittää kodin seinät halutun värisiksi ja tyylisiksi. Maalattavat tapetit ovat viime vuosina yleistyneet ja kasvattaneet suosiotaan sisustuselementtinä. Siksi me Taloon.comissa tarjoammekin laajan valikoiman erilaisia tapetteja jokaiseen makuun. Nettisivuiltamme löytää siis jokainen varmasti juuri omaan kotinsa sopivat maalattavat tapetit. Tutustu sinäkin nyt tarjontaamme ja loihdi kotisi seinille uutta ilmettä!

Maalattavat tapetit – helppoa ja yksilöllistä sisustamista

Maalattavat tapetit on helppo tapa luoda seinille yksilöllisen persoonallista ilmettä muun sisustuksen yhteyteen. Löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia maalattavia tapetteja, joista voit valita juuri itseäsi miellyttävät tapetit kotiisi. Tarjoamme sekä perinteisempiä tapettimalleja että tapetteja persoonallisempaakin ilmettä kaipaaville. Niin sanotuilla 3D-tapeteilla, joita myös löytyy useampia malleja valikoimistamme, voidaan luoda hauskalla tavalla yksilöllistä ja huomiota herättävää tyyliä seiniin. Maalattavat tapetit on huippuhelppo asentaa seinille. Tapettien maalaaminen on yksinkertaista ja yleensä hyvä lopputulos saavutetaan jo yhden maalauskerran jälkeen. Kaikilla valikoimistamme löytyvillä tapeteilla on hyvä valonkesto, joten tapeteista riittää iloa useiksi vuosiksi ilman haalistumia tai halkeiluja. Tapetointia suunnittelevan kannattaa tutustua valikoimiimme laajemminkin, sillä kauttamme voi hankkia kätevästi myös muut tapetointitarvikkeet tai vaikkapa kauniit, yksilölliset sisustustarrat.

Taloon.com tarjoaa ratkaisuja yksilöllisiin tarpeisiin

Maalattavilla tapeteilla on mahdollista luoda omaa persoonallisuutta kuvastavia yksityiskohtia seinille. Yksityiskohtien korostaminen onnistuu luomalla esimerkiksi kolmiulotteisia tai värikkäitä kohtia tapettiin. Useimmat tarjolla olevista tapeteistamme ovat toimitusvaiheessa sävyltään valkoisia, mutta ne voidaan maalata omalla suosikkivärillä ja sen jälkeen lisätä pintaan esimerkiksi rakeista materiaalia, jolloin seinään muodostuu kolmiulotteinen vaikutelma. Mallistoistamme löytyy vaihtoehtoisesti myös yksityiskohtia korostavia kuviotapetteja. Tutustu sinäkin tarjontaamme jo tänään ja uudista kotisi seinät vaivattomasti ja edullisesti!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 12.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero