Yhdistelmäsahat

Yhdistelmäsaha on monipuolinen työkalu työmaalle ja verstaalle. Yhdistelmäsahaan on nimensä mukaisesti yhdistetty monta erilaista sahaustoimintoa. Yhdistelmäsahassa yhdistyvät usein halkaisu-, katkaisu-, ja jiirisaha. Yhdistelmäsahat on suunniteltu niin että eri sahaustekniikka on otettavissa helposti käyttöön ilman työkaluja. Teränvaihtoakaan ei välillä tarvita. Taloon.comista löydät esimerkiksi kysytyn Ryobin yhdistelmäsahan, joka yhdistettynä sahapöytään on todella monipuolinen työväline.

Kaikki sahaukset yhdellä sahalla

Kodin remontointi, rakentaminen, listoitustyöt. Hoida kaikki rakentamisessa ja remontoinnissa tarvittavat sahaukset yhdistelmäsahalla. Yhdistelmäsaha soveltuu katkaisuun, halkaisuun ja jiirisahaukseen. Yhdistelmäsaha on hyvä vaihtoehto esimerkiksi keikkatyöläiselle, joka joutuu kuljettamaan työkaluja mukanaan. Onkin paljon helpompaa kuljettaa vain yhtä sahaa kuin kolmea erilaista sahaa. Yhdistelmäsaha säästää tilaa myös kotiverstaassa. Yhdistelmäsahalle löytyy yleensä aina käyttöä, eikä se jää käyttämättömänä pölyyntymään kuten voisi käydä vain yhteen sahaukseen erikoistuneelle sahalle.

Yhdistelmäsaha vaativalle harrastajalle

Yhdistelmäsahan monipuolisuus on varmasti yksi syy sen suosioon. Laadukas yhdistelmäsaha riittää täyttämään vaativankin harrastajan vaatimukset ja soveltuu myös ammattikäyttöön. Halkaise, katkaise ja sahaa jiiriin. Voit nyt hoitaa kaikki työvaiheet yhdellä sahalla. Voit toki ostaa erillisen sirkkelin ja jiirisirkkelin, mutta jos haluat säästää tilaa ja rahaa, kannattaa satsata yhdistelmäkoneeseen. Saat pöytämallisesti yhdistelmäsahasta vielä käytännöllisemmän, kun hankit siihen sopivan jalustan. Mikäli kuitenkin päädyt hankkimaan monta erilaista sahaa, löydät perinteiset jiirisahat täältä.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 6.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero