Sisustusmuovit, D-C-Fix

Sisustusmuoveilla uudistat ja sisustat niin kodin isompia kuin pienempiäkin pintoja vaivattomasti. Kokeile d-c-fixiä keittiön pintojen uudistajana, näkösuojana ikkunaan, huonekalujen päällystämiseen, seinälle tai askarteluun. Vain mielikuvitus on rajanasi!

Sisustusmuovilla helposti ja nopeasti uutta pintaa

D-C-Fix sisustusmuovit soveltuvat muun muassa kivi-, lasi-, puu-, metalli- ja teräspinnoille. Itsekiinnittyvä sisustustarrakalvo on helppo ja nopea kiinnittää ja puhtaanapito hoituu kostealla liinalla pyyhkimällä. Muovi pysyy paikallaan pitkään ja on tarvittaessa poistettavissa helposti vetämällä kulmasta alkaen.

Sisustusmuoveissa riittää valikoimaa

Tiiliseinä, marmoripintaa tai koivumetsää. Tyylejä löytyy vaikka kuinka paljon. Valitse yksi tai yhdistele mielesi mukaan. Laitamme tilauksesi sinulle tulemaan niin pian kuin mahdollista. Meiltä löytyvät myös kuvatapetit ja muut sisustustuotteet kotisi tyylikkääseen sisutamiseen.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero