Ullakkoportaat

Ullakkoportaat ovat kätevä ja tilaa säästävä ratkaisu ullakolle pääsyyn. Kaikki Taloon.comin portaat taittuvat, joten ne saa kätevästi luukun alle piiloon. Tämä huippukäytännöllinen ja esteettinen ratkaisu säästää runsaasti tilaa. Portaita on saatavana useassa eri koossa, jotta varmasti kaikkiin kohteisiin löytyy sopivat. Sisustus onnistuu siis sekä ullakkoportailla että muillakin Taloon.comin tuotteilla siten, että vältät hukkatilan ja pystyt hyödyntämään kotiasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Sisustukseen sopivat ullakkoportaat Taloon.comista

Usein ajatellaan, että sisustuksessa ainoastaan suuret ja näyttävät kokonaisuudet ovat merkityksellisiä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Ullakkoportaillakin voi sisustaa. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja kokoluokissa, koska on tärkeää, että portaat sopivat sisustukseen. Ne voidaan taittaa luukun sisälle piiloon tai jättää näkyville. Kaikki portaat on asennusvalmiita ja niiden päissä on lattiaa suojaavat pehmusteet. Porrasaskelmat ovat niin tukevat, että varovainenkin ihminen uskaltaa niitä kulkea. Taloon.comista löydät omaan kotiisi sopivat portaat vaikka jo heti tänään.

Ullakkoportaat on helppo asentaa

Taloon.comin ullakkoportaat on helppo asentaa. Oikeammin voisi jopa sanoa, että niitä ei asenneta ollenkaan, koska ne tulevat asennusvalmiina. Ne vain laitetaan paikoilleen. Tämä siis onnistuu aivan jokaiselta eikä paikalle tarvitse kutsua remonttimiestä. Kaikkien ullakkoportaiden laatu on niin huippuluokkaa, että ne kestävät kovaakin käyttöä. Taloon.com hankkii valikoimiinsa vain parhaita tuotteita. Esimerkiksi ullakkoportaiden valmistajilla on pitkä kokemus siitä, miten työ tehdään. Kaikenlainen rakentaminen sujuu kuin itsestään Taloon.comin tarvikkeilla. Tule siis tutustumaan valikoimaan ja löydä omat suosikkisi!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.2 tähteä. Tuotearvosteluja on 6.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero