Sauna

Sauna on tärkeä osa suomalaista kotia ja mökkiä. Taloon.comista löydät kaikki tarvikkeet ja tuotteet saunan rakentamiseen aina pohjatöistä saunan viimeistelyyn asti. Valikoimaamme kuuluu myös saunan rakentamista helpottavia paketteja, joiden avulla saat aikaan löylyvalmiin saunan nopeasti ja helposti.

Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi ilmanvaihdon ja eristyksen toteuttamisessa tarvittavat tuotteet, erilaiset saunapaneelit sekä tarvikkeet lauteiden rakentamiseen. Helpoin tapa rakentaa saunan lauteet on käyttää valikoimastamme löytyviä valmiita laudepaketteja tai lauderunkoja, joiden päälle voit toteuttaa lauteet laudepuusta. Saunan viihtyvyyttä lisäävät tunnelmalliset saunavalot sekä löylyihin kutsuva ovi. Jos haluat pienestäkin saunasta tilavan tuntuisen, kannattaa saunan etuseinäksi valita ilmavuutta tuova lasiseinä.

Kiuas on saunan sydän

Saunan viimeistelee hyvä kiuas. Valikoimastamme löydät sähkö- ja puukiukaat sekä heti valmiit kiukaat. Sähkökiukaalla saat saunan lämpiämään helposti, kun taas puukiuas mahdollistaa tulen loimusta nauttimisen. Jos saunot usein, voi heti valmis kiuas olla oikea valinta. Heti valmiissa kiukaassa on jatkuva peruslämpö, jolloin saunan lämmitystä ei tarvitse suunnitella etukäteen. Valitsitpa minkä kiuastyypin tahansa, löydät valikoimastamme runsaasti erilaisia malleja, joiden joukosta voit valita sinun silmääsi miellyttävän ja tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Hyvä sauna käden käänteessä

Hyvän saunan rakentamiseen ei välttämättä tarvitse kuluttaa paljon aikaa. Valikoimastamme löydätkin saunan rakentamista helpottavia ratkaisuja, joilla pääset nauttimaan löylyistä nopeammin. Saunan verhoilu ja lauteet on esimerkiksi helppo toteuttaa saunapaketin avulla, joka sisältää kaikki tarvittavat materiaalit saunan katon ja seinien panelointiin sekä lauteiden toteuttamiseen. Jos haluat rakentaa erillisen saunarakennuksen, on rakennuspakettina toimitettava pihasauna hyvä ratkaisu. Se on oiva valinta esimerkiksi mökille, mutta modernit saunamallit sopivat myös omakotitalon pihaan. Osaan pihasaunapaketeista sisältyy lauteet ja kiuas, jolloin sinun ei tarvitse käyttää aikaa varusteiden valitsemiseen. Jos asuntoosi ei voi rakentaa tavallista saunaa, on infrasauna hyvä valinta. Sen voi sijoittaa mihin tahansa kuivaan tilaan ja sen kasaaminen sujuu käden käänteessä.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero