Kanget & asennusraudat

Naapurin takapihalta kuului kovaa ähinää ja puhinaa. Päätin mennä tarkistamaan tilanteen. Siellä naapuri ähelsi pihallaan ison kiven kimpussa. Iso oksa oli kammettu kiven alle, ja naapuri yritti sen avulla siirtää kiveä paikaltaan. Eihän siitä mitään tullut, vaan oksa räksähti poikki ennen kuin kivi liikahti mihinkään. Kävin omalla varastolla, ja tyrkkäsin rautakangen naapurin kouraan: "Kokeilepa tällä!" Johan kivi liikahti! Nyt aikoo naapurikin hankkia arkea helpottavat kanget, sorkkaraudat ja hallitunkit Taloon.comista!

Kanget & asennusraudat helpottavat raskaita töitä

Kankien ja sorkkarautojen avulla saa vahvaa vipuvartta raskaisiin töihin. Rautakanki on yleensä noin 1,5 metriä pitkä, alle 10 kg painava metallista valmistettu työväline, jota voidaan käyttää apuna vipuamaan esim. raskaista kiviä tai muita esineitä maasta tai vaikka tukkeja tukkirekasta. Rautakangen avulla myös voi kätevästi tehdä reikiä maahan esim. aidantolppia tai aurauskeppejä varten. Sorkkarauta on metallinen tanko, jonka toinen tai molemmat päät on litistetty ja taivutettu. Taivutetussa päässä voi olla kolo naulojen poistamista varten. Sorkkarautaa käytetäänkin vipuamaan esineitä irti toisistaan. Naulojen irrottamisen lisäksi sitä käytetään yleisesti kiinninaulattujen puulaatikoiden avaamiseen sekä purkutöissä.

Kanget & asennusraudat tilaat helposti Taloon.comista

Taloon.comista Kanget & asennusraudat -osastolta löydät myös näppärät hallitunkit ja rengaskoneen. Niitä molempia tarvitset, jos aiot itse vaihtaa autosi vanteisiin uudet kumit. Autojen omia huteria haitaritunkkeja ei suositella käytettäväksi kuin hätätilanteessa vararenkaan vaihtoon. Kausivaihto tulisi tehdä kunnon hallitunkin kanssa. Hanki sinäkin nyt nämä arkea helpottavat raudat, kanget ja tunkit helposti Taloon.comista! Tutustu myös mm. lapioiden ja muiden käsityökalujen kategorioihin ja nauti ostoksilla käymisen helppoudesta!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero