Talon suunnittelu

Talonrakentajan suunnittelupalvelut saat nyt helposti ja edullisesti Taloon.comista, joka yhteistyössä suunnittelutoimistojen kanssa tarjoaa avuksesi rautaista ammattitaitoa omakotitalon suunnitteluun. Laadukkaaseen suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä sen aikana voidaan kaikista parhaiten vaikuttaa talon rakennuskustannuksiin ja laatutasoon. Meiltä saat Talosuunnittelun™ kautta luonnossuunnittelun, LVI-suunnittelun ja sähkösuunnittelun, ja yhdistämällä palveluita saat käyttöösi kokonaisvaltaisen ja keskitetyn osaamisen.

Tilaa luonnossuunnittelu, LVI-suunnitelmat ja sähkösuunnitelmat aikaa säästäen

Talosuunnittelu tarjoaa rakentajalle yhtenäisen palvelun, jossa suunnittelijat toimivat aidosti tiimissä ja yhdistävät ratkaisunsa asiakkaan haluamalla tavalla suunnitelmiin. Rakentaminen on aina suuri projekti, joka vaatii rakentajalta valtavasti aikaa. Säästääksemme aikaasi olemme kasanneet kaiken tarvittavan suunnittelun yhteen paikkaan, josta voit tarvittaessa valita kaiken tai vain osan. Laadukkaan suunnittelun ansiosta asiakkaat ovat saaneet vapautettua omaa aikaansa heille tärkeisiin rakentamiseen liittyviin asioihin.

Hyvin suunniteltu talotekniikka on puoli taloa

Talosuunnittelu vastaa nykypäivän talotekniikkaa arvostavan rakentajan suunnittelutarpeisiin ja palvelun saat tilattua yhtä vaivattomasti, kuin minkä tahansa muunkin Taloon.comin tuotteen. Tilattuasi palvelun suunnittelija ottaa sinuun yhteyttä, ja voit helposti hoitaa asioita sähköisesti suunnittelijoiden kanssa esim. sopimalla videoneuvotteluja ilman paikkarajoitteita. Talosuunnittelu tarjoaa kiireiselle rakentajalle mahdollisuuden hoitaa projektiaan ammattilaisten kautta, jotka toimittavat vaaditut dokumentit sähköisesti rakennusvalvontaan ja järjestelevät lupa-asiat kuntoon rakentajan puolesta, jotta rakentaja voi keskittyä projektissaan muihin oleellisiin asioihin.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero