Ovikellot

Tyylikkäät ja laadukkaat ovikellot voit ostaa todella helposti ja vaivattomasti Taloon.comista! Monipuolisesta valikoimastamme löydät takuulla oveesi sopivimman ovikellon. Olipa mielessäsi selkeä perinteinen ovikellopainike tai trendikäs suoraan pistorasiaan asennettava ovikello, löydät tarvitsemasi meiltä. Mikset samalla päivittäisi kotisi turvallisuuden uudelle tasolle, ja tilaisi valikoimistamme löytyvät laadukkaat valvontakamerat ja laitteet, joilla varmistat kotisi turvallisuuden!

Modernit ovikellot kaikkiin oviin

Ovikellolta vaaditaan kestävyyttä, toimivuutta ja pitkäikäisyyttä. Taloon.comin innovatiiviset ovikellot sopivat erinomaisesti oven pieleen. Modernit ovikellot ovat paitsi tyylikkäitä myös toimivia ja kestäviä. Tyylikkäästi muotoillut ovikellot sopivat nykyaikaiseen kotiin. Voit valita myös laadukkaan liiketunnistimen ovikellolle, joka sopii erinomaisesti jopa vähittäiskaupan tai muiden liikkeiden valvomattomien sisääntulojen lähelle. Perinteinen ovikellopainike puolestaan on tuttu ja turvallinen, mutta samalla erittäin tyylikäs valinta, joka sopii niin omakotitaloon kuin vaikkapa kerrostaloonkin. Voit valita mallin, jossa ovikellopainike on varustettu valolla, mikä helpottaa pimeään aikaan liikkeellä olevia. Jokainen ovikello on helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Mikäli sinulla on kysyttävää ovikelloihin, verkkokauppaamme tai tilaukseesi liittyen, voit olla yhteydessä asiantuntevaan ja auttavaiseen myyntipalveluumme, joka auttaa sinua mielellään.

Tilaa ovikellot vaivattomasti Taloon.comista

Kaunis, toimiva ja tyylikäs ovikello kruunaa jokaisen kodin sisääntulon. Valikoimistamme löydät kattavan valikoiman erinäköisiä ja erivärisiä ovikelloja, joista voit valita omasi tai vaikka erilaisen ovikellon jokaiselle ulko-ovelle. Etsitpä tyylikästä mustaa, kaunista harmaata tai trendikästä valkoista ovikelloa, löydät sen meiltä! Valon sisältävä ovikello näkyy hyvin pimeässäkin. Liiketunnistin ovikellolle tuo turvaa valvomattomille sisääntuloille. Tyylikäs langaton ovikello on helppo asentaa. Osta samalla uusi ovikello myös kesämökille. Saat meiltä tietenkin myös kätevät ovikellomuuntajat. Voit ostaa meiltä myös kaiken muun, mitä remontoiminen ja rakentaminen vaatii. Tervetuloa monipuolisille ostoksille Taloon.comin verkkokauppaan!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.2 tähteä. Tuotearvosteluja on 37.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero