Erikoislamput

Keinovalo on meille ihmisille elintärkeää, ainakin täällä pimeässä pohjolassa. Hyvä valaistus myös lisää turvallisuudentunnetta ja estää tapaturmia. Valo on myös kiistattomasti tunnelman luoja. Mieti vaikkapa tavallista, pimeää talvipäivää, kun väsyneenä raahaudut kotiin raskaan työpäivän päätteeksi kauppakasseja kantaen. Mikäpä siinä tilanteessa on sen hienompaa, kun istahtaa nojatuolin, levähtää hetkeksi ja unelmoida itsesi etelän iloiseen lämpöön. Valikoimissamme olevan LED-päivänvalolampun avulla se on täysin mahdollista – niitä voit samalla kertaa tilata vaikka joka huoneeseen! Katso myös muut valikoimamme valaisimet.

Tarpeelliset erikoislamput kotiin kuljetettuna

Älä joudu paniikkiin, sillä valikoimamme korkealaatuiset erikoislamput toimitetaan sinulle nopeasti. Nyt, kun olet hetken nauttinut nojatuolissasi LED-päivänvalolamppumme virkistävässä valossa, joka vastaa kesäpäivän auringonvaloa, piristyt niin paljon, että nojatuolimatkamme voi jatkua. Muistat, että uunikin pitäisi pestä, mutta lamppu on rikki. Ei hätää, meillä on tarjolla kirkas, kuumuutta kestävä uunilamppu, joka soveltuu myös jääkaappien sekä muiden kodinkoneiden valaisemiseen – sekin on Taloon.comissa vain muutaman hiiren klikkauksen päässä. Käy myös katsomassa uunit ja muut kodinkoneet edullisesta tarjonnastamme!

Taloon.com tarjoaa erikoislamput moneen tarkoitukseen

Ai niin, ja kasvitkin kuolevat, jos niitä ei hoida. Meiltä löytyy erikoislamput myös siihen tarkoitukseen. LED-kasvilamppumme säteily on sovitettu juuri kasvien tarpeisiin. Siinä on runsasta sinistä ja punaista säteilyä, joka auttaa kasvejasi voimistumaan sekä kasvamaan pituutta. Lampussa on juuri oikea säteily edistämään kasviesi fotosynteesiä. LED-pakkaslamppumme on kehitetty juuri näille leveysasteille. Ne syttyvät heti antaen täyden valon niin pakkasessa kuin lämpimässäkin. Käy myös tutustumassa monipuolisiin piha-tarvikkeisiimme täyden palvelun verkkokaupassamme. Kiiruhda edullisille ja hyödyllisille ostoksille!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.2 tähteä. Tuotearvosteluja on 9.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero