Kulma-altaat

Kulma-allas on erinomainen vaihtoehto kylpyhuoneeseen tai wc:hen, kun tilankäyttö halutaan optimoida täydellisesti. Se on kompakti, joten tilaa säästyy kaikkeen muuhunkin hyödylliseen. Valikoimastamme löydät tyylikkäät ja kestävät kulma-altaat eri malleissa. Oli etsinnässä sitten tason päälle asennettava pesuallas nurkkaan tai pieni kulma-allas jalustalla, löydät varmasti oman suosikkisi. Selaa tuotteita ja tee tilaus jo tänään!

Nurkka-allas on pieni tilaihme

Kun käytettävissäsi on vain rajoitetusti tilaa ja haluat luoda ihanteellisesti toimivan kokonaisuuden wc:hen tai kylpyhuoneeseen, kulma-allas on varteenotettava vaihtoehto. Sen ansiosta nurkkaan ei jää yhtään hukkatilaa ja voit hyödyntää pienenkin pinta-alan optimaalisesti. Hanki lavuaari nurkkaan ja yhdistä se saumattomasti muuhun sisustukseen. On sinun valintasi, panostatko klassiseen tyyliin vai moderniin linjakkuuteen tai pelkistettyyn käytännöllisyyteen. Meiltä löydät niin tasolle asennettavat kuin jalustalliset sekä seinään kiinnitettävä kulma-altaat muutamalla hiiren klikkauksella. Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi!

Kulma-allas vessaan edullisesti netistä

Sisustaminen ja suunnittelu on helppoa, kun kaikki tuotetiedot ovat helposti ulottuvillasi. Siten voit myös vertailla eri vaihtoehtoja, mittoja, värejä, malleja ja hintoja nopeasti ja kätevästi. Meiltä löydät laadukkaiden ja kansainvälisesti tunnettujen tuotemerkkien tuotteet aina edulliseen hintaan. Kaikki kulma-altaat ovat kestäviä, turvallisia ja hyvistä materiaaleista valmistettuja. Ne on helppo pitää siisteinä ja puhtaina vuosien ajan. Joko löysit oman suosikkisi? Varmista vielä ennen tilauksen lähettämistä, että olet kerännyt kaikki asennustarvikkeet mukaan samaan tilaukseen. Ne selvität helposti kunkin tuotteen yksityiskohtaisista tiedoista. Klikkaa tilaus matkaan – pian voitkin jo nauttia uudesta lavuaaristasi ja sujuvammasta arjesta!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero