Ohjainkisko

Ohjainkisko on lisätarvike pyörösahalle tai käsisirkkelille. Ohjauskiskon avulla pyörösahalla saadaan sahattua pitkää suoraa linjaa ja ohjauskisko onkin ehdoton apuväline esimerkiksi levyjä sahattaessa. Ohjainkisko varmistaa suoran sahauslinjan ja siistin leikkuujäljen. Käsisirkkelin ohjainkiskot ja muut työkalut tilaat helposti ja edullisesti Taloon.comista. Valikoimistamme löydät myös muut työkalujen tarvikkeet. Tervetuloa helpoille työkaluostoksille!

Ohjainkiskon valinta

Valitse pyörösahan ohjainkisko sen mukaan miten pitkiä kappaleita sinun tarvitsee sahata. Meiltä löydät käsisirkkelin ohjainkiskot vajaasta metristä yli kolmeen metriin saakka. Sinun tulee varmistaa myös ohjauskiskon soveltuvuus juuri sinun pyörösahallesi, sillä malli- ja merkkikohtaisia eroja ohjainkiskojen suhteen löytyy. Usein ohjainkiskoa pystytään myös pidentämään erillisillä liitoskappaleilla ja jatkopaloilla. Tilaa siis ohjauskiskot tarpeidesi mukaisilla lisätarvikkeilla ja juuri sen mittaisena kuin tarvitset.

Huolellinen kiinnittäminen tärkeää

Jotta sahaaminen ohjainkiskon kanssa onnistuisi, on ohjainkisko myös kiinnitettävä huolellisesti sahattavaan kappaleeseen. Sahauksen aikana liikkuva ohjainkisko saattaa aiheuttaa vaaratilanteen ja vähintäänkin johtaa epäonnistuneeseen sahaukseen. Useat valmistajat ovat kehittäneet erityisiä puristimia ohjainkiskoja varten. Erityisesti ohjainkiskoa varten suunnitellut ruuvipuristimet asettuvat juuri sopivasti ohjainkiskoon pitäen sen tukevasti paikallaan sahauksen ajan. Ohjauskiskoa hankkiessasi kannattaa samalla ostaa myös yhteensopivat ruuvipuristimet. Tiesithän, että Taloon.comista tilaat laadukkaat rakennuslevyt suoraan kotiin toimitettuna. Tilaa samalla myös kaikki tarvittavat kiinnikkeet ja asennustarvikkeet , aina edulliseen hintaan ja suoraan kotiin toimitettuna.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero