Saunan huolto

Verkkokaupastamme löydät aina ajankohtaiset tarvikkeet saunasi kunnostukseen ja puhtaanapitoon. Saunavahamme on sisäkäyttöön tarkoitettu, mehiläisvahaa sisältävä korkealaatuinen tuote, joka puuhun imeytyessään muodostaa vettä ja likaa hylkivän pinnan. Se soveltuu hyvin pintakäsittelyaineeksi puupinnoille. Jos olet saunaa vailla, katso myös valikoimamme laadukkaat pihasaunat, jotka hankit samalla tilauksella.

Saunan huolto on helppoa laadukkailla tuotteilla

Saunan huolto on lähellä sydäntämme, ja siksi meillä onkin valikoimissamme laadukkaat tuotteet siihen tarkoitukseen. Laudesuojamme on käsittelemättömille puupinnoille tarkoitettu tuote, joka suojaa pintoja likaantumiselta ja kosteudelta. Laudesuoja imeytyy puuhun, joten pinnat on käsittelyn jälkeen helppo pitää puhtaana. Jos otat tavaksi huuhdella lauteet aina käytön jälkeen, niin lika ei ehdi tarttumaan lauteisiin. Valikoimissamme oleva saunapesu on hyvin hellävarainen, korroosiota aiheuttamaton puhdistusaine. Saunapesua ei saa käyttää yhdessä klooripitoisten aineiden kanssa. Käyttötarkoitukset ja annosteluohjeet tuotteille löydät sivuiltamme. Kun noudatat niitä, niin saunan huoltosi sujuu kuin leikiten.

Saunan huolto tuotteet löytyvät helposti, kun osoitteena on Taloon.com

Saunan huolto on helppoa ja vaivatonta siihen tarkoitetuilla tuotteilla. Sauna, se meille niin tärkeä rentoutumispaikka, on kunnossapidon arvoinen! Väritön parafiiniöljymme on luontoystävällinen, myrkytön sekä helppokäyttöinen tuote. Tämä öljy sopii kaikille puulajeille, ja syventää puun syiden sävyjä kauniisti. Myrkytön öljy sopii käytettäväksi moneen sisäkäytössä olevaan puupintaan ja jopa viilupinnoille. Se on ihanteellinen myös saunan lauteiden käsittelemiseen. Nyt vaan reippaasti saunaa huoltamaan ja sen jälkeen nauttimaan parhaista löylyistä, omassa, puhtaan raikkaassa saunassa. Mikäs sen parempaa onkaan! Kaikki tarvittavat saunan rakenteet ja osat hankit kätevästi valikoimistamme. Kiiruhda siis verkkokauppaamme ja löydä omat tuotteesi!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 8.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero