Kuivakäymälät sisätiloihin

Kuivakäymälät ovat käteviä monenlaisissa eri käyttökohteissa. Ne soveltuvat käyttöön niin kotona kuin vapaa-ajan asunnoilla tai jopa vaatimattomammissa mökkiolosuhteissa. Kuivakäymälöiden moderneimmat versiot, sähkö-wc:t, ovat melko uusi vaihtoehto perinteisille wc-ratkaisuille, mutta ne ovat jo nyt herättäneet arvostusta varsinkin luontoystävällisyytensä ansiosta. Tutustu valikoimiimme Taloon.comissa ja tilaa sinäkin laadukkaat kuivakäymälät sisätiloihin, jotta saat luotua uudenlaista ilmettä wc-tiloihisi!

Kuivakäymälät – modernin perinteistä tyyliä käymälöihin

Taloon.comissa voit tutustua kuivakäymälävalikoimiin ja valita juuri omia käyttötarpeita ja -mahdollisuuksia parhaiten palvelevan kuivakäymäläratkaisun kotiisi tai vaikkapa mökillesi. Kuivakäymälä on myös ympäristötietoisen varma valinta, sillä kuivakäymälät ovat energia- ja ympäristöystävällisiä. Tarjolla on niin perinteisiä ulkohuusseja, kompostikäymälöitä, kuivikekäymälöitä kuin moderneja sähkö-wc:n versioitakin. Sähköistetyt kuivakäymälät huolehtivat jätteiden polttamisesta tehokkaasti ja turvallisesti muuttaen jätteet bakteerivapaaksi ja hajuttomaksi tuhkaksi, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi maanparannusaineena. Esimerkiksi Cinderella-merkkinen kuivakäymälä muistuttaa hyvin paljon oikeaa wc-istuinta, mutta on käyttöominaisuuksiltaan ympäristöystävällisempi. Kuivakäymälät eivät vaadi lämpimiä tiloja, ja niiden asentaminen käyttökuntoon on varsin nopeaa ja helppoa tilauksen mukana tulevan asennusohjeen avulla. Mikset sinäkin siis jo ottaisi askelta modernimpaan ja ympäristöystävällisempään suuntaan hankkimalla kuivakäymälät sisätiloihin?

Kuivakäymälät sisätiloihin – pientä luksusta mökillesi

Kuivakäymälät sopivat hyvin myös mökkiolosuhteisiin, ja ne tuovat parhaimmillaan mökille pientä ylellisyyden tuntua. Ne eivät toimiakseen vaadi vettä tai viemäriyhteyttä, joten ne soveltuvat myös vaatimattomampiinkin olosuhteisiin. Kuivakäymälät ovat myös laadukkaasti valmistettuja, joten niiden käyttöikä on varsin pitkä. Hankkiessasi kuivakäymälän voit siis olla varma hyvästä hinta-laatusuhteesta. Saman tilauksen yhteydessä voit hankkia meiltä Taloon.comista myös kuivakäymälän tarvikkeet tai ulkokäymälän varusteet, jolloin saat kaikki kuivakäymälääsi varten tarvittavat asiat hoidettua kerralla kuntoon. Mutkatonta ja nopeaa shoppailua, vai mitä!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 81.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero