Upotussahat

Upotussaha (upotussirkkeli) on monipuolinen saha, jolla voit sahata erilaisia materiaaleja laadukkaasti ja siististi. Upotussahan terässä on upotusominaisuus, eli voit aloittaa sahaamisen vaikka keskeltä levyä. Upotussaha tai upotussirkkeli onkin kätevä väline moneen sahaamiseen. Taloon.comista löydät esimerkiksi Boschin suositut upotussahat. Upotussahaa voidaan yleensä käyttää myös ohjainkiskon kanssa, jolloin sahaustulos on erityisen tarkka. Terää vaihtamalla upotussaha soveltuu monille eri materiaaleille. Usein upottusahassa on säädettävä sahaussyvyys. Tervetuloa helpoille työkaluostoksille Taloon.comiin!

Upotussahat myös ammattilaisille

Ammattilaiskoneet on tehty kestämään kovempaa käyttöä ja työn jälki täyttää tiukemmat laatuvaatimukset. Boschin sininen sarja on suunniteltu nimenomaan täyttämään ammattilaistenkin tiukat kriteerit. Valikoimistamme löydät myös upotussahat, joilla leikkaat laadukkaasti ja monipuolisesti eri materiaaleja. Ammattilaiskäyttöön tarkoitetut laitteet soveltuvat myös hyvin vaativalle harrastajalle.

Upotussirkkeli levyjen halkaisuun

Upotussaha tai toiselta nimeltään upotussirkkeli on oivallinen työväline esimerkiksi levyjen sahaamiseen. Mitä levyjä sitten oletkaan sahaamassa, ei työhön kannata ryhtyä ilman kunnollisia työvälineitä. Upotussahaan on yleensä saatavilla ohjuri, jonka avulla levy saadaan halkaistua suoraan. Ohjauskiskon ansiosta pystyt sahaamaan tarkasti ja sahausjälki on siisti ja repeilemätön. Kiinnitä ohjainkisko sahattavaan kappaleeseen varmistaaksesi, ettei ohjainkisko liiku sahauksen aikana. Myös lattianteossa upotussaha on mainio esimerkiksi liikuntavaran siistimiseen seinän vieressä. Yleensä upottusahaa voidaan käyttää myös tavallisen käsisirkkelin tapaan. Myös mahdollisuus kytkeä upotussaha imuriin on hyödyllinen ominaisuus, sillä se vähentää ympäristöön tulevan pölyn määrää merkittävästi.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero