Black Friday Outlet! Kampanja-aikaa jäljellä:

Tietosuojaseloste

Tämä on Taloon Yhtiöt Oy:n henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laadittu 13.3.2018. Viimeisin muutos 19.5.2021

Rekisterinpitäjä

Taloon Yhtiöt Oy (“Taloon.com”)
Junailijankatu 15, 11100 Riihimäki
Y-tunnus: 1870108-3

Yhteydenotot

Jos teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse: asiakaspalvelu(a)taloon.com.

Rekisteröityneenä käyttäjänä voitte muuttaa omia tietojanne tai peruuttaa uutiskirjeen kirjautumalla henkilökohtaisille sivuillenne: Kirjaudu

Käyttäjän suostumus

Huomioittehan, että tilaamalla uutiskirjeemme ja/tai rekisteröitymällä verkkosivustollemme ja/tai tilaamalla tuotteitamme ja/tai syöttäessänne tietojanne verkkosivustomme lomakkeiden kautta, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

Kerätyt henkilötiedot

Taloon.com kerää ja käsittelee henkilötietojanne kun teette tilauksen verkkokaupastamme, rekisteröidytte sivustomme www.taloon.com käyttäjäksi, tilaatte uutiskirjeen, lisäätte tuotteita ostoskoriin ja/tai osallistutte Taloon Yhtiöt Oy:n järjestämiin kilpailuihin. Keräämme tietoja vierailustanne myös evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä löydätte tämän tietosuojaselosteen lopusta.

Henkilötietoja käytetään asiakaspalvelun, liiketoiminnan ja verkkokaupan kehittämiseen; tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin; kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tarkoituksiin sekä analysointiin ja tilastointiin.

Henkilötietoja käytetään myös personoitujen sähköpostien lähettämiseen sekä ostoskoriin lisättyjen tuotteiden muistutusten lähettämiseen. Tämä henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suoramarkkinointilupaan tai meidän oikeutettuun etuumme lähettää suoramarkkinointia.

Kuka voi käyttää henkilötietojanne

Taloon Yhtiöt Oy:n työntekijöillä ja Taloon Yhtiöt Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

Henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Taloon Yhtiöt Oy:n järjestelmissä joihin tieto on tallennettu, on eri käyttäjätasoja, joten käyttäjä saa työtehtävänsä edellyttämän ylläpito- tai selausoikeuden tietoihin. Kullakin määritellyllä käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

Evästeet

Eväste eli cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentamaan tietokoneelle (ml. mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoimaan sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja.

Lue lisää evästeistä

Puheluiden ja chat-keskusteluiden tallentaminen

Laadunvalvontaan ja sopimusten ehtojen täyttämiseen liittyviin oikeutettuihin etuihin (myös riita-asioiden ratkaisut) perustuen saatamme nauhoittaa kanssasi käymämme puhelut. Ilmoitamme siitä nauhoitteella ennen puhelua. Tallenteita säilytetään 6 kk. Myös chat-keskustelut tallennetaan edellä mainituista syistä ja tallenteita säilytetään 30 vrk.

Puheluiden ja chat-keskusteluiden tallentaminen

Laadunvalvontaan ja sopimusten ehtojen täyttämiseen liittyviin oikeutettuihin etuihin (myös riita-asioiden ratkaisut) perustuen saatamme nauhoittaa kanssasi käymämme puhelut. Ilmoitamme siitä nauhoitteella ennen puhelua. Tallenteita säilytetään 6 kk. Myös chat-keskustelut tallennetaan edellä mainituista syistä ja tallenteita säilytetään 30 vrk.

Lomakkeiden suojaus

Lomakkeiden suojaamiseen käytämme Googlen reCAPTCHA-palvelua. Palvelun tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti («Google»).

Google reCAPTCHA-palvelun avulla varmistamme, että lomakkeilla tietoja antava osapuoli on luonnollinen henkilö. Palveluun kuuluu IP-osoitteen, hiiriliikkeiden ja muiden tarvittavien tunnusmerkkien analysointi. Tiedot lähetetään Googlelle. Tarkistuksen yhteydessä sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöjä.

Lisätietoa Googlen tietosuojakäytännöistä löydät palvelun nettisivuilta: https://policies.google.com/privacy?hl=fi&gl=fi

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero