Kelaleikkurit

Kelaleikkuri on käsikäyttöinen ruohonleikkuri, joka sopii erinomaisesti pienille pihoille, kuten rivitaloasunnon takapihalle. Se sopii mainiosti myös taloyhtiön yhteiskäyttöön, sillä se ei vaadi paljon huoltoa. Isomman pihan omistajalle kelaleikkuri voi olla hyvä kakkosleikkuri, joka on aina valmiina käyttöön. Nykyaikaista kelaleikkuria on kevyt työntää, ja sen käyttöönotto ja käyttö on muutenkin helppoa. Pienikokoinen leikkuri on kätevä säilyttää eikä vie paljon tilaa. Yleensä aisan saa taitettua, jotta laite menee entistäkin pienempään tilaan. Taloon.comin valikoimassa on erilaisia kelaleikkureita useilta valmistajilta. Löydät niistä varmasti juuri omalle pihallesi parhaimman.

Siisti nurmikko käsikäyttöisellä ruohonleikkurilla

Kelaleikkuri tekee todella siistiä jälkeä, sillä se leikkaa ruohonkorret terävästi kuten sakset. Se ei kuitenkaan sovellu kovin pitkälle nurmikolle, koska nopeutta on vaikea saada tarpeeksi, jotta pitkä ruoho katkeaisi. Kelaruohonleikkurin kanssa onkin huolehdittava, että nurmikko leikataan tarpeeksi usein. Käsikäyttöinen leikkuri on hiljainen käyttää, kun siinä ei ole moottoria. Niinpä sen käyttö ei aiheuta turhaa melua ja häiriötä naapurustoon. Kelaleikkuri on myös ruohonleikkureista ylivoimaisesti ympäristöystävällisin vaihtoehto, koska se ei tarvitse toimiakseen polttoainetta tai sähköä. Nurmen leikkaaminen kelaleikkurilla onkin terveellistä ja tehokasta hyötyliikuntaa, josta myös luonto kiittää.

Kelaleikkurilla ympäristöystävällistä nurmikon hoitoa

Käsikäyttöinen kelaleikkuri on täysin päästötön ja ympäristöystävällinen väline nurmikon leikkuuseen. Kaiken lisäksi se leikkaa nurmikon siististi, tarkasti ja tasaisesti. Tuloksena on vihreä ja eloisa, terveen näköinen nurmikko. Kelaleikkurien sylinteritekniikka leikkaa ruohon terävästi ja hellävaraisesti. Samalla leikkuria on myös kevyt työntää ja ääni pysyy hiljaisena. Tutustu taloon.comin kelaleikkurivalikoimaan, valitse sopiva ruohonleikkuri ja leikkaa tiesi kohti vihreämpää tulevaisuutta.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 8.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero