Polttopuukatokset

Polttopuukatos pitää halkosi suojassa niin sateelta kuin lumeltakin, jotta polttopuusi pysyvät sopivan kuivina eivätkä savuta polttaessa. Polttopuukatos on hyvä hankinta niin mökille kuin kotipihaankin, ja Taloon.comin valikoimista löydät sopivan kokoisen ja näköisen mallin jokaiseen tyyliin. Tarvitsitpa sitten pienempää katosta seinän viereen tai suurempaa, jonka alle mahtuu lisäksi vaikka pari pihatuolia, on Taloon.comissa sinulle sopiva katos. Tervetuloa ostoksille!

Polttopuukatos pitää halkosi suojassa

Valikoimissa on sekä puusta että metallista valmistettuja polttopuukatoksia, joista voit valita mieleisesi. Siisti halkokatos on erilaisia pressuvirityksiä huomattavasti tyylikkäämpi ratkaisu polttopuiden säilyttämiseen, ja se mahdollistaa myös ilman kiertämisen paremmin halkojen välissä. Tällöin puut pysyvät paremmin kuivana eivätkä pääse menemään pilalle. Kuiva puu palaa märkää paremmin ja siistimmin, joten polttopuiden suojaaminen vedeltä ja lumelta on kannattavaa. Polttopuukatoksesta halot myös pysyvät siististi pinossa eivätkä leviä pihalle, mikä parantaa myös pihan ilmettä.

Taloon.comista erilaiset polttopuukatokset vaivatta!

Taloon.comista tilaat erilaiset polttopuukatokset nopeasti ja helposti. Tuotteissa on joko ilmainen tai erittäin edullinen kotiintoimitus, joten materiaalien kuljettamisesta ei koidu ylimääräistä vaivaa. Edulliset hinnat ja laadukkaat mallit tekevät Taloon.comista erinomaisen valinnan polttopuukatoksen hankintaan. Pidä halkosi siis suojassa ja osta uusi polttopuukatos nyt Taloon.comista!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 2.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 5.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero