Liimapuulevyt

Liimapuulevy on puulamelleista liimaamalla valmistettua levyä, joka on höylätty tai hiottu. Liimapuulevyä voi käyttää tavallisen puutavaran tapaan esimerkiksi huonekalujen, kuten hyllyjen ja pöytien rakentamisessa. Paksuimmat laadut sopivat isompienkin rakenteiden, kuten portaiden, toteuttamiseen. Liimapuulevyjä on mahdollista käyttää myös sisäseinien ja -kattopintojen verhoiluun samaan tapaan kuin vanerilevyjä.

Liimapuulevyllä on useita etuja verrattuna tavalliseen puutavaraan. Liimapuulevy ei elä niin paljon kosteuden seurauksen kuin lauta. Lisäksi liimapuulevy on mittatarkkaa ja suoraa. Liimapuulevy on myös edullisempaa kuin tavallinen puutavara, koska se voidaan valmistaa pienemmistä puulamelleista.

Timburg liimapuulevyillä nikkarointi on helppoa

Valikoimaamme kuuluu laaja kattaus erilaisia Timburg liimapuulevytuotteita. Timburg on Taloon.comin oma tuotemerkki, jonka tuotteet ovat laadukkaita, mutta hinnaltaan edullisia. Näin saat rahoillesi enemmän vastinetta.

Valikoimastamme löydät useita erikokoisia liimapuulevyjä, joilla toteutat nikkarointi- ja rakennusprojektisi. Liimapuulevyä on saatavilla 1,8–10 mm paksuisena, jolloin voit aina valita sopivan paksuuden käyttökohteen mukaan. Myös liimapuulevyjen leveydessä ja pituudessa on valinnanvaraa. Pieneen nikkarointitarpeeseen kannattaa valita sopivan kokoinen levy, jotta siitä ei jää hukkapaloja. Hankkimalla tarpeeksi suuren levyn saat tarvittaessa toteutettua isommankin pinnan vain yhtä levyä käyttämällä.

Liimapuulevyssä näkyy kauniisti puun oma kuviointi, joten levyä ei kannata maalata. Liimapuulevystä toteutetut tuotteet, kuten kalusteet ja muut pinnat, on kuitenkin mahdollista esimerkiksi lakata, vahata tai öljytä, jolloin pinnat saavat tarvittaessa suojaa, väriä ja ilmettä.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 8.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero