Reppupuhaltimet

Reppupuhallin eli selässä kannettava lehtipuhallin on käytännöllinen työväline, jolla pidät pihan, kulkuväylät, portaikot ja terassit puhtaana. Reppumallisen lehtipuhaltimen paino jakautuu tasaisesti kummallekin hartialle, joten se voi olla suosiolla olalla tai kädessä kannettavaa lehtipuhallinta kookkaampi. Suurempi koko tarkoittaa tehokkaampaa moottoria ja väsymätöntä suorituskykyä. Reppupuhaltimella voikin siistiä kerralla isotkin pihat ja muut kohteet - omien tai puhaltimen voimien hyytymättä. Siksi ammattilaiset suosivat selässä kannettavaa lehtipuhallinmallia. Unohda jännittyneet olkapäät, puutuvat hartiat, kipeä selkä ja väsähtäneet kädet: hanki ergonominen ja taatusti tehokas reppupuhallin pihatöihin jo tänään.

Selässä kannettava lehtipuhallin vapauttaa kädet

Koska reppumallinen lehtipuhallin kulkee mukana selässäsi, kädet jäävät vapaaksi puhalluksen ohjaukseen. Useimmissa malleissa ohjaus onnistuu yhdellä kädellä, joten toisella voit vaikka moikata naapuriasi. Reppupuhaltimen käyttömukavuutta lisäävät puhaltimen mallista riippuvat ominaisuudet, kuten joustava puhallusputki ja mahdollisuus säätää puhallusputken pituutta, portaaton nopeuden säätö ja hetkellistä lisäjytyä antava boost-toiminto. Vieläkin miellyttävämmän kantokokemuksen takaavat erilaiset pehmusteet, lantiotuki ja säädettävät valjaat. Tiesitkö, että kevyimmät reppupuhaltimet painavat alle 10 kg? Pihan siistimisen reppupuhaltimella voi siis huoletta nakittaa vaikka ylimääräistä taskurahaa pyytävälle teinille.

Tilaa reppumallinen lehtipuhallin verkosta

Taloon.comin huolella suunnitellussa reppupuhaltimien valikoimassa on polttomoottorilla toimivia ja akkukäyttöisiä reppupuhaltimia huippulaadustaan tunnetuilta valmistajilta. Eri malleja kannattaa vertailla huolella ja valita itselle sopivin omien tarpeiden perusteella. Suurimmat tehot löytyvät yleensä polttomoottorikäyttöisistä puhaltimista, jotka ovatkin erinomainen valinta isoille pihoille ja sähköttömille mökeille. Akkukäyttöiset lehtipuhaltimet ovat omiaan pienempiin kohteisiin ja sopivat muutenkin helppoutta arvostaville, akkupuhaltimen kanssa kun voi unohtaa polttoaineen lisäämisen, ja laitteen käynnistäminenkin onnistuu napin painalluksella. Reppumallia mukavampaa lehtipuhallinta ei ole, joten mitä vielä odotat? Tilaa omasi jo tänään Taloon.comista - toimitamme lehtipuhaltimesi sinulle nopeasti, joten pääset antoisiin pihatalkoisiin ennemmin kuin arvaatkaan. Täysin suotavaa on myös eläytyä elokuvamaailmaan ja leikkiä Ghostbustersia lehtien tuulettelun lomassa.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 38.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero