Pihauunit

Pihauuni on loistava keksintö kesäiseen ruuanlaittoon niin kotitalouksille kuin ravintoloillekin. Tästä tuoteryhmästä löydät mainion valikoiman erilaisia ulkouuneja pizzauunista rosvopaistiuuniin. Mikä olisikaan kesäkuumalla mukavampaa kuin siirtää kaikki ruuanlaitto ulkotiloihin. Tulikuumaa leivinuunia ei viitsi polttaa asuintiloissa, joten ratkaisuna on leivinuuni, joka on tarkoitettu ulkokäyttöön. Tai mitäs sanoisit aidosta pizzauunista terassilla? Illanistujaisten vetonaula on taatusti aito pizzauuni, joka paistaa pizzat herkullisen rapeiksi muutamassa minuutissa. Jos taas mielit hitaasti kypsennettävää rosvopaistia, sen valmistus onnistuu helpoiten erityistesti siihen suunniteluussa rosvopaistiuunissa.

Pihauunissa voi valmistaa melkein mitä vaan

Pihauuni on monella tavalla käytännöllinen uuni niin kotipihalla kuin kesämökilläkin. Kesäaikaan ei tarvitse turhaan kuumentaa asuintiloja kokkaamalla tai leipomalla sisätiloissa. Moni haluaa muutenkin nykyään vaihtelua sähköuuneille ja kaikilla ei ole mahdollisuutta leivinuunin käyttöön. Jos kuitenkin piha löytyy, edes pienikin, kannattaa ulkouunia harkita vakavasti, koska se on oivallinen ruuanlaittoväline. Kesäaikaan moni oleilee muutenkin enemmän ulkona, joten on luontevaa laittaa ruokaakin ulkona. Toisaalta useimpia ulkouuneja voidaan käyttää myös kylminä vuodenaikoina, joten pihauuni on todellinen pihakokin unelma.

Rosvopaistia tai pizzaa

Jos nautit ruuanlaitosta pitkän kaavan mukaan, kannattaa ehdottomasti hankkia rosvopaistiuuni. Warma-Uunien rosvopaistiuuni on valettu uuni, joka upotetaan maan sisään. Rosvopaistiuunissa on erinomainen lämmönvarauskyky, joten lämpö pysyy uunissa ja paisti kypsyy pitkän ajan kuluessa hyvin mureaksi. Rosvopaistiuunissa rosvopaisti onnistuu joka kerta ja uuni odottaa pihalla seuraavaa käyttökertaa. Pizzauuni on ainutlaatuinen ulkouuni, jossa voidaan paistaa pizzaa ja myös muita leivonnaisia todella rapeaksi. Pizzauuni kuumenee tavallista sähköuunia kuumemmaksi, joten siellä onnistuu loistavasti myös esimerkiksi karjalanpiirakat.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero