Korkeat WC-istuimet

Suositko kylpyhuoneessasi korkeamallisempaa WC-istuinta? Siinä tapauksessa kannattaa kurkata korkeat WC-istuimet -valikoimamme, josta löydät tyylikkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja viihtyisään kylpyhuoneeseen. Korkeamalliset WC-istuimet on varustettu käytännöllisillä ominaisuuksilla, ja voitkin valita omasi esimerkiksi säädettävällä kaksoishuuhtelulla ja sisäänrakennetulla Fresh WC -raikastintoiminnolla. Tee kylpyhuoneestasi ainutlaatuisen näyttävä ja käytännöllinen kokonaisuus Taloon.comin avulla!

Ensiluokkaiset korkeat WC-istuimet löydät meiltä parhailla ominaisuuksilla

Tyylikkäät korkeat WC-istuimet tuovat kylpyhuoneeseen toiminnallisuutta. Tarjoammekin sinulle monipuolisen valikoiman laadukkaita korkeita WC-istuimia, jotka ovat kestävää tekoa ja varsin helposti sekä huolettomasti asennettavissa. Kova kansi ja siivousta helpottava kannen pikalukitus lisäävät istuimen käytännöllisyyttä monella tapaa, ja sen puhtaanapito käy helposti. Valitse kotiisi parhaiten sopiva ja itseäsi miellyttävä malli ja nauti käytännöllisestä ja tyylikkäästä kylpyhuoneestasi, joka varmasti lisää käytännöllisyyttä arjessa. WC-istuinten tuotetiedoista voit tarkistaa sen korkeuden, leveyden, syvyyden ja painon. WC-istuinten asennusohjeilla niiden asentaminen käy myös helposti ja vaivattomasti. Panosta kylpyhuoneessasi selkeisiin linjoihin ja käteviin ratkaisuihin!

Tilaa Taloon.comista kotiinkuljetuksella korkeat WC-istuimet sekä muu tarvitsemasi

Kylpyhuonetta laittaessa kannattaa kiinnitä huomiota tuotteiden käytännöllisyyteen ja käyttömukavuuteen. Laadukkaiden kalusteiden tyylikäs ja selkeä muotoilu voi auttaa kylpyhuoneen siistinäpidossa, ja ensiluokkaiset tuotteet kestävät aikaa ja käyttöä muutenkin ihan omalla tavallaan. Katsopas myös pesualtaat-valikoimasta, millaisia tyylikkäitä ja edullisia löytöjä voitkaan tehdä. Yksi kylpyhuoneen tärkeimpiä yksityiskohtia ovat myös erityisesti kylpyhuoneeseen suunnitellut kylpyhuonevalaisimet, jotka luovat tunnelmaa ja tekevät arjesta sujuvaa. Panosta kylpyhuoneesi tunnelmalliseen sisustukseen ja toimivaan käytännöllisyyteen, ja voit nauttia arjen pienistä iloista hyvillä mielin. Tervetuloa Taloon.comiin tekemään onnistuneita kauppoja kotiin sekä pihalle!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 11.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero