Coolerit

Kun haluat, että juomasi ovat kylmiä aina tarvittaessa, kannattaa sinulla aina olla käsillä laadukkaat ja viilentävät coolerit. Ne sopivat kaikkien juomatyyppien viilentämiseen, koska monipuolisesta valikoimastamme löytyy niin tölkeille kuin pulloillekin omansa. Tämä kekseliäs ja mukava pikku keksintö pitää juomasi viileinä sillä välin, kun itse vaikkapa saunot tai kylvet paljussa. Kätevät ja taatusti toimivat juoman viilentäjät löydät mukavasti valikoimistamme Taloon.comista.

Monipuoliset coolerit takaavat oikean lämpötilan juomiisi

Villasta valmistettu huopainen ja pehmeä tölkinviilentäjä sopii hyvin myös pikkuväen limsatölkkien viilentämiseen. Lasten tullessa uimasta paahtavassa helteessä ovat rannalla odottavat juomat juuri sopivia juotaviksi. Vuolukivestä valmistetuilla ja pakastimessa viilennettävillä jääkivillä pidät juomasi viileänä säässä kuin säässä. Näillä mainioilla tuotteilla varmistat, että et näänny janoon kuumanakaan kesäpäivänä vaan voit nauttia viileitä juomia aina, kun jano yllättää. Vuolukiviseen juomajäähdyttimeen voit laittaa pulloja tai tölkkejä pitäen niitä viileänä myös vaikkapa huoneen lämmössä. Juomasi nopeasti ja mukavasti viilentävät coolerit voit jo laittaa tilaukseen niin, että ne ovat sopivasti saatavilla sitten, kun jano yllättää.

Taloon.com tarjoaa edulliseen hintaan juomasi mukavasti viilentävät coolerit

Näillä laadukkailla tuotteilla pystyt viilentämään juomasi niin päivän rientoihin kuin illanistujaisiinkin. Viinijäähdytin pitää viinipullosi juuri sopivassa lämpötilassa pitkään. Vuolukivi varaa kylmää tehokkaasti, ja siksi se myös pitää juomasi kauan viileänä. Tilaa nyt juoman viilentäjät Taloon.comista, sillä ilman niitä sinun on vaikea selvitä sauna- tai paljureissuistasi. Kun kerran olet kokeillut mainioita juoman viilentäjiämme, niin et pian enää halua jäädä niistä paitsi. Huomaathan myös, että kattaus, ruoanvalmistus -osiostamme löydät kaikki välineet onnistuneisiin kattauksiisi ja illanistujaisiisi. Keittiön pienkoneet auttavat sinua hetkessä taikomaan uskomattomia juhla- ja arkiaterioita sekä jälkiruokia. Käy siis ostoksille jo tänään ja poimi kaikki huipputuotteet kerralla!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero