Lattialevyt

Heavy Express -toimituksella tulevat lattialevyt mahdollistavat käytännöllisen lattianrakennuksen. Laadukkaita lattialevyjä löytyy niin kipsilevyinä kuin lattialastulevyinäkin, ja niillä syntyvät niin lattiarakenteet kuin muutkin sisäverhoukset helposti ja nopeasti. Valitset vain omaan kotiisi ja tarpeisiisi sopivat levyt, ja siitä vain asennuspuuhiin ja lattiaa laittamaan! Taloon.comin edullisilla ratkaisuilla onnistuu kodin laittaminen kotoisaksi ja tyylikkääksi helposti omatoimirakentajaltakin.

Valitse omaan kotiisi ja tarpeisiisi sopivimmat lattialevyt monipuolisista valikoimista

Kuivien sisätilojen lattian laittoon sopivat erinomaisesti käytännölliset lattialastulevyt, jotka kestävät raskaampaakin kuormitusta sisäkäytössä. Kestävä ja laadukas lastulevy on myös erityisen helppo asentaa, eikä siihen tarvita minkäänlaisia erityistyökaluja, sillä asennus onnistuu ihan normaaleilla puuntyöstövälineillä. Lämmin ja kimmoisan tuntuinen lattia syntyykin nimenomaan lastulevyllä, ja lastulevy myös mahdollistaa lattian helpon avaamisen ja helpot läpiviennit. Pinnoitemateriaalinkin voi sitten valita täysin vapaasti. Helposti työstettäviä kipsilevyjä löytyy myös erikoiskovana, ja näillä levyillä syntyvät myös sisäseinien ja kattojen lujat verhoilut. Saumaton pinta on helppo aikaansaada reunaohennetun levyn ansiosta.

Kodin laitto onnistuu tilaamalla lattialevyt ja muut tarvikkeet Taloon.comista

Taloon.comin avulla on kodin laittaminen helppoa ja mukavaa, ja me tarjoammekin kattavan valikoiman kaikkea rakentamiseen ja sisustamiseen tarvittavaa. Käytännöllisten lattialevyjen lisäksi sinua saattavat kiinnostaa myös ruuvit, ankkurit, pultit, mutterit-osiomme, josta löytyy paljon yleishyödyllisiä tarvikkeita sekä tietysti kipsilevyn kiinnitykseen soveltuvat ruuvit. Entä miten on työkalupakkisi sisällön laita? Katsopas vielä työkalut valikoimistamme, niin että olet täysin valmiina rakennuspuuhiin, kun tarvikkeet saapuvat. Työskentelysi tehokkuus ja asumisesi viihtyvyys on kunnia-asiamme. Tule siis kannattaville ostoksille Taloon.comiin jo tänään!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 9.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero