Puhallusvilla ja selluvilla

Taloon.com haluaa tarjota asiakkailleen ainoastaan parasta laatua. Siksi jokainen tuote on tarkoin valikoimaan valittu. Eristämiseen tarkoitetut puhallusvillat ovat tunnettua huippulaatua, koska kukaan ei halua ongelmia talon lämpimänä pitämisen kanssa. Puhallusvilla on monikäyttöinen eriste. Koska eristäminen on tärkeää, ei Taloon.com tarjoa kakkoslaatua. Tutustu sinäkin valikoimaan ja löydä itsellesi hyvät lämpöeristeet.

Puhallusvilla on saatavana myös ekologisena vaihtoehtona

Puhallusvillaa voi sekä puhaltaa että myös ruiskuttaa. Suuri osa suomalaisista kodeista on eristetty puhallusvillalla. Se sopii hyvin suomalaiseen rakentamiseen, koska se on omiaan puurakenteille. Sitä käytetään uudisrakentamisessa ja saneerauksissa. Sitä voi käyttää myös lisäeristämisessä. Puhallusvillalla saadaan saumaton ja koloton lämmöneriste. Eriste soveltuu ala- ja yläpohjiin, seiniin ja vino-onteloihin. Puhallusvillaa on saatavana ekologisena. Se on valmistettu kierrätetystä puukuidusta, joka on saatu sanomalehtipaperista. Näin pystytään takaamaan mahdollisimman pieni hiilijalanjälki. Remontointi ja rakentaminen voivat olla ympäristöystävällistä touhua tänä päivänä. Panosta siis sinäkin ekologisuuteen ja valitse sen mukainen vaihtoehto.

Puhallusvilla on helppoasenteinen

Puhallusvilla on helppo asentaa itsenäisesti. Sitä käytetään ala- ja yläpohjiin, seiniin ja lattiaan. Puhallusvillaa voidaan joko puhaltaa tai ruiskuttaa. Eristettä on helppo käsitellä eikä se kutita. Se ei myöskään yleensä aiheuta minkäänlaisia iho-ongelmia. Puhallusvillaa on myytävänä säkeittäin. Taloon.comista sitä saa myös valmiiksi asennettuna. Asentaja suorittaa puhalluksen sovittuna ajankohtana eikä asiakkaan näin ollen tarvitse itse liata käsiään. Kaikki remontoimisessa tarvittavat työtarvikkeet saat Taloon.comista. Me pidämme huolen, että sinun ei tarvitse kierrellä liikkeitä tai selailla nettiä löytääksesi kaiken tarvitsemasi. Klikkaa sinäkin itsesi ostoksille maan kattavimpaan rakentamisen ja remontoinnin erikoisliikkeeseen Taloon.comiin!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 29.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero