Rimat

Valikoimistamme löydät laadukasta, pintakäsittelemätöntä rimatavaraa edulliseen hintaan. Mikäli haluat säästää aikaa ja hermojasi, voit käyttää myös valmiiksi pintakäsiteltyjä rimojamme, joilla saat huolitellun yleisilmeen sisätiloihin. Tällöin et joudu myöskään huolehtimaan maalin kuivumisesta tai maalikustannuksista. Tarvitsitpa puutavaraa sitten ammattikäyttöön tai kodin remontointiin, Taloon.comista löydät kaiken tarvittavan.

Laadukkaat rimat tekevät työnteosta helppoa

Kiireinen aikataulu? Nyt on saatava äkkiä sopivaa rakennusmateriaalia työmaalle? Tule meille! Taloon.comin valikoimista löydät erikokoiset, eri käyttötarkoituksiin suunnitellut rimat nopeasti ja vaivatta. Kattava valikoimamme helpottaa päivittäistä rakentamista, nikkarointia ja remontoimista, olipa työn alla sitten kattoremontti, entisöinti tai viherrakentaminen. Esimerkiksi laatutoimittajamme US Woodin jämerä kuusirima on täyssärmäistä tavaraa, jota voit käsitellä mielesi mukaan. Mikäli tarvitset valmiiksi pohja- ja pintamaalattuja rimoja, meiltä löydät nekin. Käyttämällä viimeisteltyjä rimoja saat säästettyä aikaa eri työvaiheissa, kun maalin kuivumista ei tarvitse odotella. Pohja- ja pintamaalatut rimat on pakattu huolellisesti niin, etteivät ne vaurioidu kuljetuksen aikana.

Tilaa rimat ja muu puutavara reiluun hintaan Taloon.comista!

Rakentamisen pitää olla sujuvaa, teitpä töitä sitten alan ammattilaisena tai harrastepohjalta. Miksi vaivautua ostoksille, kun löydät kaikki tarvitsemasi rimat vaivattomasti Taloon.comin laajasta valikoimasta! Meiltä löydät myös muut tarvitsemasi rakennustarvikkeet ja -materiaalit saman katon alta. Rakennatko ulkona vai sisällä? Tutustu kattavaan Heavy Express puutavara -osioomme. Mikäli työkalut tarvitsevat päivittämistä, kannattaa vilkaista myös laadukasta työkalut-valikoimaamme. Tervetuloa ostoksille palvelevaan nettirautakauppaan, hinnat eivät päätä huimaa. Tee rakentamisesta vaivatonta ja tilaa netistä suoraan kotiovelle!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 12.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero