Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

A-Tiilikate

Betonikattotiili on perinteinen ja hyvin suosittu kattomateriaali suomalaisissa kodeissa. Tähän materiaaliin liitetään monta mukavaa ja miellyttävää ominaisuutta jotka takaavat sen suosion vuosi toisensa jälkeen. Betonikattotiili on hiljainen, näyttävä ja kestävä kattomateriaali jolla saat aikaan tyylikästä ja upeaa jälkeä. A-Tiilikate tarjoaa parhaat betonikattotiilet ja muut kattotuotteet kotisi laadukkaan katon asennukseen. Nyt sinullakin on mahdollisuus tilata nämä suositut ja luotettavat tuotteet Taloon.comista.

A-Tiilikate tarjoaa varmaa ja testattua laatua talosi kattoratkaisuksi

Yritys tarjoaa puhtaasti kotimaisen ja kaikkiin kattoihin sopivan kattoratkaisun. Tämä on turvallinen ja varma vaihtoehto, sillä A-Tiilikatteella on vuosien kokemus kattotiilien ja muiden tiilikattotuotteiden valmistuksessa. A-Tiilikate Oy on betonialalla jo toisessa polvessa toimiva puhtaasti suomalainen perheyritys. Tämä Aurassa sijaitseva yritys alkoi valmistaa laadukkaita ja kestäviä AURA-betonikattotiiliä vuonna 1997. Heidän kattoasennustoimintansa on keskittynyt perustetulle sisaryritykselle A-Tiilikateasennus Oy:lle, joka toimii saumattomassa yhteistyössä A-Tiilikatteen kanssa. Tuotteen korkea kotimaisuusaste ja taattu tasainen laatu ovat mahdollistaneet nykyisen asiakastyytyväisyyden ja suosion.

Taloon.com tarjoaa paljon laadukkaita A-Tiilikate tuotteita

Taloon.comista löydät parhaat ja luotettavimmat kattoratkaisusi. Tiilikatto sopii yhtä hyvin kattomateriaaliksi niin vanhoihin kuin uusiinkin rakennuksiin, koska se on tyylikäs, ajaton ja kestävä. A-Tiilikatteen betonitiilet on muotoiltu suomalaisiin rakennuksiin ja suomalaisen käyttäjän tarpeisiin. Vankka tiilikatto kestää muuttumattomana tuulet ja tuiskut, joten se on myös suunniteltu vaihteleviin sääolosuhteisiimme. Valikoimaan kuuluvat myös tiilikaton huoltomaalit sekä tehokäsittelyt, jotta kattosi pysyisi kauniina ja olisi pitkäikäinen. A-Tiilikatteen turvalliset ja kestävät talotikkaat on viisasta hankkia samalla kertaa. Laadukas ja todella helposti sekä nopeasti asennettava puhallusvilla löytyy talosi eristeeksi. Loistava ja taloasi kosteudelta suojaava aluskate on myös hyvä ja laadukas valinta järkevään rakentamiseen.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 32.
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00